Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Zrinjski Mostar – Velez Mostar (17.05.2023). Faci profit cu Cupa Bosniei

Zrinjski Mostar și Velez Mostar se înfruntă, miercuri, în finala Cupei Bosniei. Partida se va disputa pe teren neutru. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Zrinjski Mostar e favorită

În semifinale, Zrinjski Mostar a depășit pe Tuzla City (7-0 la general). Este favorită la câștigarea trofeului. În acest sezon, țintește eventul. În campionat, este pe locul 1, cu 75 de puncte, cu 20 peste Borac Banja Luka, poziția a doua. În Premier League, Zrinjski Mostar nu a avut rival. În 31 de etape, a înregistrat 24 de victorii, trei rezultate de egalitate și patru înfrângeri, golaveraj 64-17, și este lider autoritar.

Velez Mostar, trei înfrângeri la rând cu Zrinjski Mostar

De partea cealaltă, în runda anterioară, Velez Mostar a eliminat pe Zeljeznicar (3-1 la general). Pornește cu șansa a doua la câștigarea Cupei Bosniei. În campionat, este pe locul 5, cu 45 de puncte, cu doar o victorie în ultimele cinci partide. 11 victorii, 12 rezultate de egalitate și opt înfrângeri a înregistrat Velez Mostar după 31 de etape. Velez Mostar a pierdut ultimele trei partide directe cu Zrinjski Mostar.

Ținând cont de aceste statistici, anticipăm o victorie a actualului lider din Bosnia. “Zrinjski Mostar câștigă și peste 1.5 goluri” are cotă 2.08.

Zrinjski Mostar - Velez Mostar (17.05.2023)

Zrinjski Mostar – Velez Mostar (17.05.2023)

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru “Zrinjski Mostar câștigă”
  • 2.02 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”
  • 2.17 – este cota pentru “egal la pauză”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate