Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Zurich – Napoli Europa League 14.02.2019

Publicat

pe

SSC Napoli

Napoletanii sunt interesați de Europa League, doar pentru trofeul pus în joc, nu și pentru locul de Champions League ce vine la pachet.

Zurich este o echipă decentă, se luptă pentru locurile de Europa League din campionatul Elveției, dar nu are fotbaliști de top în lot. Zurich este pe locul patru în Elveția, însă cele șapte rezultate de egalitate și șase înfrângeri de până acum, ne arată limitele acestei echipe.

Elvețienii s-au calificat dintr-o grupă cu Leverkusen, Ludogoreț și AEK Larnaca. Zurich a acumulat zece puncte și a avut un golaveraj de 7-6.


Pariul nostru gratuit pentru Zurich – Napoli. 2 @ 1,44


Ponturi pariuri Zurich – Napoli Europa League 14.02.2019

Napoletanii sunt pe locul doi în Italia, iar acest loc pare antamat. Napoli are nouă puncte peste Inter, dar la rândul său este la 11 puncte de Juventus, liderul solitar al Italiei. Napoli are două înfrângeri în ultimele zece meciuri oficiale, iar una dintre acestea a fost în Cupa Italiei.

Ponturi pariuri Zurich – Napoli Europa League 14.02.2019

Poate și o decizie strategică, pentru a se putea concentra mai bine pe Europa League. Italienii vin după „grupa morții” de Champions League, acolo unde au jucat cu Liverpool, PSG și Steaua Roșie Belgrad. Napoli a terminat la egalitate cu Liverpool, dar pe locul trei din cauza meciurilor directe.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii