Urmareste-ne

Archive

Ponturi Racing – Viitorul turul I preliminar Europa League 12.07.2018

Ponturi Racing – Viitorul turul I preliminar Europa League 12.07.2018. Elevii lui Gică Hagi încep cea de-a treia aventură europeană din istoria clubului.

 OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron


Racing – Viitorul 2 @ 1.65


Ponturi Racing – Viitorul turul I preliminar Europa League 12.07.2018. În primul tur al Europa League, Viitorul, locul 4 în ediția trecută de campionat din Liga 1, va înfrunta, în deplasare, Racing FC Union, care a câștigat Cupa Luxemburgului, în sezonul trecut. Partida se dispută pe Stade Josy Barthel, o arenă dotată cu o capacitate de 8.000 de locuri.

Ponturi Racing – Viitorul turul I preliminar Europa League 12.07.2018

Ponturi Racing – Viitorul turul I preliminar Europa League 12.07.2018. Va fi primul meci oficial din acest sezon atât pentru Viitorul, cât și pentru Racing, Liga 1 și campionatul Luxemburgului urmând să debuteze după această dublă. Pentru echipa pregătită de Gică Hagi nu va fi, însă, o problemă. Viitorul a disputat în această vară nu mai puțin de opt meciuri de pregătire – șase victorii și două înfrângeri.

Ponturi Racing – Viitorul turul I preliminar Europa League 12.07.2018. Diferența de valoare dintre cele două echipe este certă. Clubul luxemburghez este evaluat la 1,25 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.de, în timp ce Viitorul are un lot de peste zece ori mai valoros. Ianis Hagi și Bogdan Țîru sunt cei mai valoroși jucători ai echipei constănțene, fiecare fiind evaluat la 1,5 milioane de euro. Acestea fiind zise, vă sugerăm să nu ezistați să mizați pe echipa lui Hagi, care are o misiune ușoară în primul tur al Europa League. Recomandarea noastră este 2 solist.

Ponturi Racing – Viitorul turul I preliminar Europa League 12.07.2018. Partida retur este programată să se dispute la 19 iulie, pe stadionul din Ovidiu. Echipa calificată în urma acestei duble va înfrunta în turul secund al Europa League echipa olandeză Vitesse Arnhem.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii