Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Ponturi si informatii utile ASU Poli – Pandurii (25.10.2016)

Sursa foto: libertatea.ro

ACS Poli Timisoara – Pandurii Targu Jiu conteaza pentru 16-imile Cupei Romaniei. Confruntarea are loc marti, incepand cu ora 18:00.
reccbetano-maestru

Sa nu faci confuzia intre ASU Poli si ACS Poli Timisoara. Gruparea pe care o intalnesc Pandurii evolueaza in Liga 2. Formatia din esalonul secund traverseaza o perioada foarte proasta, avand o singura victorie in ultimele cinci meciuri, in rest, trei infrangeri si un rezultat de egalitate. ASU Poli a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut de Soimii Pancota, castigad meciul cu scorul de 6-1. Gruparea din Timișoara a luat cel putin un gol in fiecare din precedentele cinci meciuri disputate acasa.

De partea cealalta, Pandurii nu se afla nici ea intr-o forma foarte buna. Doar ce a pierdut cu 0-4 partida cu Dinamo, din cadrul Ligii 1. In deplasare n-are nici o victorie in ultimele trei meciuri. Toate aceste rezultate proaste, sunt cauzate de problemele financiare cu care se confrunta gruparea din Targu Jiu. Jucatorii nu si-au mai primit salariile de foarte mult timp si din acest motiv nu se pot concentra. Asa ca mare atentie daca alegi sa pariezi pe victoria Pandurilor!


PRONOSTIC: Peste 2,5 @ 1,54| ORA: 18:00 | TV: –


  • Fa-ti AICI contul intr-un minut!

  • Depune intre 20 RON si 200 RON

  • Felicitari! Ai primit bonusul de 100%! 

Sursa foto: libertatea.ro

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate