Urmareste-ne

Archive

Ponturi tenis Wimbledon 13.07.2018. Ne mutăm pe tabloul masculin

Publicat

pe

Ponturi tenis Wimbledon 13.07.2018. Pentru trofeul de la Wimbledon se vor bate pe tabloul feminin Serena Williams şi Angelique Kerber. Vineri aflăm şi finaliştii de pe tabloul masculin.

Ponturi tenis Wimbledon 13.07.2018. Primul duel al zilei pune faţă în faţă doi jucători la care nu s-ar fi aşteptat nimeni să ajungă în semifinală. Este vorba despre Isner şi Anderson, care au plecat în sferturile de finală din postura de outsideri, împotriva lui Raonic, respectiv Federer. Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 10 ori până acum, iar scorul este clar în favoarea lui Isner, 8-2. Mai mult, americanul are de partea lui şi tinereţea, dar şi faptul că este mult mai odihnit, după ce Anderson a avut nevoie de 13 gameuri câştigate şi 90 de minute în setul decisiv pentru a ajunge în penultimul act în faţa lui Federer. Din acest motiv, ne aşteptăm să îl vedem pe John Isner în prima sa finală de Grand Slam din carieră, acum la Wimbledon.

Isner @ 1.90

Pariază şi urmăreşte live toate meciurile de la Wimbledon pe Unibet.

Ponturi tenis Wimbledon 12.07.2018

Ponturi tenis Wimbledon 12.07.2018. A doua semifinală pune faţă în faţă doi dintre cei mai importanţi jucători de tenis din ultimii ani, Novak Djokovic şi Rafael Nadal. În timp ce spaniolul merge foarte bine de ceva timp, reuşind să ia trofeul şi la Roland Garros, Djokovic nu a fost în cea mai bună formă în ultima perioadă şi a surprins acum când a ajuns până în semifinale la Wimbledon. Ultimul meci direct a avut loc pe zgură, la Roma, iar Nadal s-a impus cu 2-0. Acum ne aşteptăm să vedem un duel din nou dominat de spaniol, care probabil va merge mai departe fără mari probleme, fiind într-o formă mult mai bună decât sârbul care nu mai arată deloc ca în perioada în care făcea furori în circuitul masculin de tenis.

Nadal @ 1.94

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii