Urmareste-ne

Archive

Ponturi tenis Wimbledon 2018. Astăzi aflăm semifinalele de pe tabloul masculin

Publicat

pe

Ponturi tenis Wimbledon 2018. După ce ieri am aflat cine s-a calificat în semifinale la Wimbledon pe tabloul feminin, astăzi urmărim cu interes meciurile din sferturile de finală de pe tabloul masculin.

Ponturi tenis Wimbledon 2018. Cel mai tare meci programat astăzi la Wimbledon este cel dintre Del Potro și Nadal. Spaniolul trece printr-o formă excelentă, reușind să câștige la Roland Garros, iar acum este foarte aproape de o nouă finală. Până atunci însă, trebuie să treacă de Del Potro, care a piredut un singur set la Wimbledon în acest an. De partea cealaltă, ibericul a câștigat toate partidele cu 3-0. Nadal și Del Potro s-au întâlnit și la Roland Garros în iunie, când Nadal s-a impus cu 3-90. Acum, ne așteptăm la o nouă victorie a spaniolului.

Nadal @ 1.37

Pariază şi urmăreşte live toate meciurile de la Wimbledon pe Unibet.


Ponturi tenis Wimbledon 2018. Când spui Wimbledon spui Roger Federer, iar elvețianul este într-o nouă fază înaintată a competiției. Pentru a se califica în semifinale trebuie să treacă de sud-africanul Anderson, care are un an excelent, ajungând până pe locul opt în clasamentul ATP. Cu toate acestea, bookmakerii nu îi dau prea multe șansă contra lui Federer, mai ales că elvețianul a funcționat perfect la acest turneu. Ne așteptăm la o victorie în trei seturi a lui Federer.

Federer 3-0 @ 1.60

Ponturi tenis Wimbledon 2018

Ponturi tenis Wimbledon 2018. Ultimul pont de miercuri este de la duelul dintre Isner și Raonic, doi jucători care s-au remarcat prin serviciul puternic și înălțimea care le permite să trimită mingiile foarte sus. Acum, cei doi se bat pentru un loc în semifinale, iar canadianul este favorit să ajungă în penultimul act. Recomandăm cu încredere să pariați pe victoria lui Raonic.

Raonic @ 1.68

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii