Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Portugalia – Tunisia Amical 28.05.2018

Sursa: Twitter

Ponturi pariuri Portugalia – Tunisia Amical 28.05.2018. Două echipe ce sunt calificate la Cupa Mondială se întâlnesc astăzi de la ora 21:45.Ponturi pariuri Portugalia – Tunisia Amical 28.05.2018

Portugalia lui Cristiano Ronaldo are deja patru partide amicale disputate. În primul joc au trecut de Arabia Saudită cu scorul de 3-0, în acel joc Portugalia și-a creat un număr de 26 de ocazii de gol și a avut opt șuturi pe spațiul porții, probabil că și valoarea modestă a adversarului și-a spus cuvântul în acel joc. În cel deal doilea amical au înfruntat naționala Statelor Unite, scorul acelui joc a fost 1-1. După acest joc, Portugalia trebuie să învețe ceva, faptul că America a avut același număr de ocazii și șuturi pe spațiul porții, singurul capitol unde a câștigat detașat Portugalia fiind la posesia balonului.

Pariază gratuit pontul nostru: ambele marchează @ 2,55


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Portugalia a continuat cu un joc amical împotriva Egiptului. Faraonii au deschis scorul prin super vedeta lor Mohamed Salah, dar s-au văzut înfrânți la final, după ce Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în minutele de prelungire ale partidei (92, 94). În ultimul meci amical de până acum au avut parte de un duș foarte rece, pierzând cu 0-3 pe tern propriu împotriva Olandei. Portugalia a dominat acea partidă, dar Olanada cu doar patru șuturi pe spațiul porții au marcat trei goluri, toate fiind înscrise în prima repriză.

Ponturi pariuri Portugalia – Tunisia Amical 28.05.2018

De la acest joc Portugalia vrea să scoată maximul posibil, asta însemnând o victorie și dacă e să fie la scor, totul o să fie perfect. Cristiano Ronaldo nu o să fie prezent la acest test, acesta tocmai a câștigat un nou trofeu Champions League. Tunisia s-a calificat la Cupa Mondială dintr-o grupă cu Congo, Libia și Guinea. Tunisia a disputat și două partide amicale, ambele câștigate cu același scor de 1-0, unul împotriva Iranului și unul cu reprezentativa Costa Rica. Meciul o să fie destul de echilibrat.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Bilete câștigătoare