Urmareste-ne

Archive

Posibil meci aranjat pentru pariuri in Anglia. Toate detaliile aici

Sursa foto: maguzz.com

Federatia Engleza de Fotbal a deschis o ancheta pentru a stabili daca meciul dintre Stalybridge Celtic si Boston United, contand pentru ultima etapa a sezonului regulat din liga a sasea, ar fi fost aranjat pentru pariuri.

# Oaspetii, care s-au impus cu 5 la 0, aveau nevoie de victorie pentru a prinde play-off-ul de promovare. Din cate se pare, nu doar motivatia a jucat un rol decisiv in stabilirea deznodamantului acestei partide, ci si faptul ca echipa gazda ar fi utilizat intentionat trei juniori pentru a pierde la scor.

ang

# Rezultatul este cu atat mai surprinzator cu cat Stalybridge era neinvinsa de patru etape, iar meciul tur il castigase cu un categoric 3 la 0. De altfel, Boston avea cota 1.65 la victorie si 11.00 pentru o victorie la cel putin trei goluri diferenta. 

Sursa foto: maguzz.com

CEI MAI MULTI ROMANI PARIAZA LA FORTUNA PENTRU CA…

…spre deosebire de alte case de pariuri online, care iti pot oferi in transe banii castigati, la Fortuna (D. 2159/28.08.2015) nu ai probleme cu retragerile. Poti depune sau retrage bani cu ajutorul unui card de credit/debit, paysafe card, skrill, NETELLER, transfer bancar sau chiar direct din agentie.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate