Urmareste-ne

Archive

Posibil meci aranjat pentru pariuri. Sume uriașe în joc

Sursa foto: porttalbottown.co.uk

Conform presei britanice, duelul Rhyl – Port Talbot, scor 5-0, contând pentru etapa a 30-a din prima ligă galeză de fotbal și disputat în data de 9 aprilie 2016, ar fi fost aranjat pentru pariuri.

# Nu este doar opinia presei din Insulă, ci chiar a Federației Galeze de Fotbal, care a deschis o anchetă pentru a lămuri cazul. Din câte se pare, oficialii Federației sunt îngrijorați de faptul că s-ar fi pariat sume uriașe pe faptul că echipa gazdă va conduce atât la pauză, cât și la final, la o cotă de 7.00, ceea ce s-a și întâmplat.

# Rhyl este retrogradată matematic în liga secundă, victoria cu 5-0 din meciul cu Port Talbot fiind singura obținută de această echipă în ultimele șase luni. 

rhyl

# Conducerea clubului Port Talbot, învinsa din această partidă, a avut o întâlnire cu toți jucătorii care au evoluat la meciul din 9 aprilie, pentru a afla dacă aceștia au pariat. 

# 575,000 de lire sterline este suma care se pariază în medie pe un meci din prima ligă galeză. Jucătorilor le este interzis să parieze pe meciuri din propria ligă, însă au voie să joace pe alte partide. 

Sursa foto: porttalbottown.co.uk

Ia cel mai avantajos BONUS din România! N-ai nevoie de card!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate