Urmareste-ne

Archive

Posibilă surpriză în Liga Campionilor? Cum s-au modificat cotele

Sursa foto: www.gmx.at

Bookmakerii supectează o posibilă surpriză în Liga Campionilor, aşa că au modificat cotele la un duel care se dispută marţi seară.

În grupa C, lucrurile sunt destul de clare. Atletico Madrid şi Benfica sunt calificate în faza următoare, având fiecare câte 10 puncte, în timp ce Galatasaray este aproape sigură de locul 3, fiind cu un punct peste Astana şi cu meci în ultima rundă pe teren propriu cu gruparea kazacă.

Deşi pare o victorie destul de simplă a turcilor, bookmakerii au modificat cotele în dimineaţa partidei, în special din cauza faptului că Astana se apără bine şi un egal nu deranjează calificarea turcilor.

Aşadar, deşi iniţial avea 1,33 pentru victorie, cu doar câteva ore înainte de startului meciului Galata este cotată cu 1,53! Mai mult, cota egalului a scăzut cu 0,5, de la 5,00 la 4,50. Cea mai mare diferenţă se vede la 2 solist, unde Astana are 6,50 de la 9,00!

Având în vedere că un egal este suficient pentru Galatasaray şi faptul că meciurile din campionat sunt foarte importante, fiind o luptă grea pentru titlu cu Beşiktaş şi Fenerbahce, casele de pariuri şi-au luat măsuri de precauţie şi au schimbat cotele.

Galatasaray – FC Astana
Cote iniţiale: 1,33 – 5,00 – 9,00
Cote actuale: 1,53 – 4,50 – 6,50

Sursa foto: www.gmx.at

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate