Urmareste-ne

Archive

Cel mai bun parior din lume. Juca un milion de dolari pe zi!

Sursă foto: pnimg.net

A devenit milionar în dolari înainte de a împlini vârsta de 30 de ani, îmbinând cunoștințele sportive cu abilitățile matematice și erorile bookmakerilor din Las Vegas de la începutul anilor 2000. Este povestea lui Haralabos Voulgaris, canadianul de origine elenă, care a trăit ani buni doar din câștigurile pe care le realiza din pariuri sportive. Presa americană îl socotește drept cel mai bun parior din lume. 

Totul a început la vârsta de 18 ani, când Haralabos și-a petrecut două luni în Las Vegas alături de tatăl său, afacerist de succes, dar în același timp și un împătimit al jocurilor de noroc. Cum nu avea voie să-l însoțească în cazinouri din cauza vârstei, „Bob” era nevoit să urmărească meciurile din NBA în camera hotelului dedicată pariurilor sportive. Studia ore în șir fiecare joc și avea ocazia să observe greșelile pe care ceilalți pariori le făceau atunci când încercau să învingă „casa”.

Prima lui mare lovitură la pariuri sportive a fost dată la finalul anilor 90′, câștigând peste un milion de dolari după ce și-a pus la bătaie toate economiile sale pe triumful celor de la LA Lakers în NBA atât în 1999, cât și în 2000. Apoi a început să efectueze în medie câte 350 de pariuri pe sezon, mai bine de 70% din ele câștigătoare. Pe atunci, bookmakerii făceau o greșeală majoră: în momentul când stabileau limita de puncte a unui meci, aceasta era împărțită pe jumătate pentru fiecare repriză, fără a lua în calcul faptul că o partidă echilibrată putea aduce mult mai multe puncte pe finalul său datorită numeroaselor aruncări libere care se executau.

UN MILION PE ZI

Voulgaris a dezvăluit pentru ESPN că ajunsese să parieze chiar și un milion de dolari zilnic pe meciurile din NBA, cunoscând în amănunt modul în care Eddie Jordan, Jerry Sloan și Byron Scott, trei antrenori din această ligă, aveau să gestioneze fiecare moment al jocurilor echipelor pe care le pregăteau: „Pe cei trei îi intuiam la perfecție. Știam cum vor acționa de fiecare dată. Era o glumă, atât de simplu…”

Totuși, începând cu 2004, Haralabos Voulgaris pierdea tot mai mulți bani, bookmakerii devenind atenți asupra pariurilor sale și, în același timp, dezvoltându-și arsenalul de cote și statistici. A urmat o perioadă în care „Bob” s-a aliat cu un geniu al informaticii pentru a crea un sistem de predicții asupra jocurilor din NBA, care putea simula orice duel pe care cei doi îl programau. În ciuda mai multor încercări, sistemul nu s-a bucurat de un prea mare succes, astfel că Haralabos a început să treacă pokerul în prim-plan, pe care îl practică și în prezent și din care câștigă bani buni. De-a lungul timpului a fost contactat de reprezentanți ai francizelor din NBA în încercarea de a-l convinge să lucreze pentru acestea.

Deschide ACUM cont la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate