Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Pregătim un cadou de 100.000 de lei, de ziua României și de sfântul Andrei!

Cu doar 10 dolari, putem câștiga 100.000 de lei!
Cu doar 10 dolari, putem câștiga 100.000 de lei!

Chiar dacă urmează o săptămână plină de meciuri în cupele europene, pe principiul nu lăsa pe mâine ce poți face azi, specialiștii BETMAG au alcătuit deja un bilet spectaculos pentru meciurile de weekend din competițiile interne ale Europei.

Vrem să beneficiem de cele mai bune cote, știut fiind faptul că acestea scad pe măsură ce evenimentele se apropie și am ales deja 15 jocuri pe care le-am plasat pe un bilet cu 100.000 de lei potențial câștig.

Cum am repartizat meciurile pe biletul câștigător!

Începem cu două jocuri vineri, patru sâmbătă, iar grosul partidelor, 9, se vor disputa duminică.

Primele două evenimente sunt din Belgia, respectic Elveția 2. Liderul autoritat al campionatului belgian, St Gilloise, are o evoluție impresionantă în acest sezon, iar Thun – Kriens se anunță meci deschis, de goluri. Am ales, așadar, 3+ la ambele dispute.

Sămbătă începem devreme, cu meciul de deschidere a etapei de Premier League. După dușul rece de la Liverpool, Arsenal vrea să refacă seria bună avută înainte de meciul de pe Anfield. Cu toată tevatura iscată de preluarea echipei de miliardarii arabi, Newcastle este deocamdată o formație vulnerabilă, iar tunarii pot marca lejer măcar de două ori pe Emirates Stadium.

Închidem ziua de sâmbătă cu Bayern pe bilet!

Atlach – WSG Tirol se anunță meci de goluri în Austria, iar Grasshoppers – Lugano este un GG extrem de tentant, la 1.80 cotă. Nu putem închide ziua fără Bayern pe bilet. Deși au ceva probleme legate de COVID, bavarezii au o misiune ușoară în fața Arminiei Bielefeld. Un gol în prima repriză și două după pauză este un pronostic mai mult decât rezonabil la 1,62 cotă.

Duminică facem trecerea din Germania 1 către Germania 2, cu Hamburg mare favorită în fața lanternei Ingolstadt. Din Spania, mizăm pe victoria lui Betis, care are un sezon admirabil, în fața ultimei clasate, Levante, pentru 1, 75 cotă.

Meciurile de goluri din Norvegia!

Doup meciuri parcă trase la indigo vin din Danemarca. Viborg, respectiv campioana Brondby, au forța să marcheze minimi de două ori în fața lui Sonderyske, respectiv, Randers.

Utrecht – Heracles sună a concurs de goluri, între două formații cu un stil de joc ofensiv, plăcut ochiului, iar Laussane – Servette este al doilea GG de siguranță din Elveția.

Avem două meciuri bune și din Norvegia. Rosenborg -Bodo/Glimt este un duel echilibrat, între două formații care marchează la foc automat, iar Brann – Molde se anunță, de asemenea, un meci de goluri multe.

Din 15 meciuri am făcut o cotă de 1557, pe care am plasat-o cu 43 de lei, pentru un câștig de 100.000 de lei. Poți juca și tu pe baza codului generat de aplicație sau te poți inspira din recomandările noastre, pentru a-ți crea propriul bilet.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare