Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Preliminarii CM 2022: Croaţia – Rusia (14 noiembrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

După o campanie lungă, cu nouă etape scurse deja, totul se decide în ultimul meci al grupei H. Croaţia şi Rusia îşi dispută primul loc într-o confruntare directă, în care învingătoare ia biletele spre Qatar, iar învinsa trebuie să trăiască şi emoţiile unui baraj. Ruşii au şi varianta egalului, datorită avansului de două puncte în clasament înainte de fluierul de start.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Remiză, în confruntarea din tur

Încă de la tragerea la sorţi era clar că Rusia şi Croaţia vor domina grupa. Cele două şi-au confirmat statutul, iar înainte de ultima rundă au un avans considerabil faţă de Slovacia, Slovenia, Malta şi Cipru.

Totuşi, campania nu a fost una lipsită de paşi greşiţi. Croaţia a început cu stângul, 0-1 în Slovenia, pentru ca în runda a opta să remizeze acasă, 2-2 cu Slovacia. Aceeaşi Slovacie i-a luat trei puncte şi Rusiei, la Bratislava, în etapa a treia.

În rest, ruşii au avut un traseu excelent. Au pierdut cele trei puncte în Slovacia şi au remizat acasă, 0-0, chiar contra Croaţiei. Doar victorii în celelalte partide şi un total de 22 de puncte. Forma e una excelentă, cu 5 succese la rând, iar cel mai recent a fost un 6-0 contra codaşei Cipru.

Croaţii vin şi ei după un succes confortabil, 7-1 pe terenul Maltei, penultima din grupă. Interesant e faptul că, deşi e pe doi, Croaţia are cel mai bun atac şi cea mai bună defensivă, golaveraj 20-4 faţă de 19-5 al ruşilor, care sunt pe doi la ambele capitole.

Ce trebuie să ştii înainte de Croaţia – Rusia

Ambele formaţii se bazează pe forţa grupului, dovadă faptul că nu au niciun jucător care să fi marcat mai mult de 3 goluri în preliminarii. Cei doi antrenori vor alege, probabil, să trimită în teren aceleaşi garnituri care le-au aduc victorii la 6 goluri în ultima etapă.

Dalic a schimbat mai multe piese grele în repriza a doua a meciului cu Malta, pentru a le da timp de odihnă. Cinci din cei şase fotbalişti de la mijloc în sus, Modric, Brozovic, Pasalic, Kramaric şi Perisic, au părăsit terenul cel mult o oră de joc.

Şi Karpin a apelat la o strategie similară, dar modificările au apărut la 3-0, adică în minutul 57. Smolov, Golovin, Fomin, Diveyev şi Mostovoy se vor regăsi, însă, din primul minut în echipa oaspeţilor la Split.

Formaţii probabile în Croaţia – Rusia

  • Croaţia (4-3-3): Grbic – Juranovic, Caleta-Car, Gvardiol, Sosa – Modric, Brozovic, Pasalic – Majer, Kramaric, Perisic.
  • Rusia (4-3-3): Safonov – Sutormin, Osipenko, Diveyev, Terekhov – Erokhin, Fomin, Golovin – Miranchuk, Smolov, Mostovoy.

Ponturi la Croaţia – Rusia

Rusia are avantajul de a rămâne pe primul loc şi în cazul unui egal, dar acest lucru se poate dovedi o armă cu două tăişuri. La adăpostul lui 0-0, moscoviţii vor încerca să se apere şi să proteje avansul de două puncte din clasament.

Croaţii au demonstrat, în atâtea şi atâtea partide, că se „pot lua la trântă” cu oricine. Au un spirit fantastic de luptători, care i-a dus până în finala Mondialul precedent, în 2018, chiar în Rusia.

Partida de astăzi va fi una încrâncenată, iar la finalul ei, credem noi, se vor bucura gazdele. Ruşii au o echipă bună, dar vor fi nevoiţi să dispute şi barajul dacă vor în Qatar.

Pronosticăm 2-1 scor final.

În tur nu s-a marcat deloc, acum ne aşteptăm să o facă ambele echipe. Aşadar, GG-ul merită jucat. Şi cum am anticipat o victorie a gazdelor, recomandăm 3+ şi 1 solist sau orice combinaţie între cele 3 tipuri de pariuri.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare