Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Preliminarii CM2022: Brazilia – Uruguay (14.10.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Brazilia revine pe teren propriu după ce a pierdut primele puncte din campania de calificare la Mondialul de anul viitor din Qatar. Iar adversar îi va fi Uruguay, o echipă care începe să simtă ameninţarea urmăritoarelor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Brazilia, doar 0-0 în Columbia. Uruguay a fost demolată de Argentina lui Messi

Brazilia trebuia să facă un pas greşit, la un moment dat. Şi acesta a venit în deplasarea din Columbia din meciul precedent: 0-0 şi naţionala „carioca” a ratat primele puncte din această campanie.

Brazilia a mers perfect în primele 9 meciuri, având maxim de puncte şi golaveraj 22-3. Adică, are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare. Conduce liniştită grupa, dar dacă intră într-o serie mai puţin bună, îşi poate vedea şefia ameninţaţă.

De partea cealaltă, Uruguay suferă. La ultima partidă, acasă cu Argentina, nu a avut nicio şansă. A pierdut, în cele din urmă, cu scor de neprezentare, la capătul unui joc în care Messi a ajuns la cota 80 pentru naţională, cel mai prolific sud-american.

Marea problemă a Uruguayului nu e, însă, că a pierdut cu Argentina, ci faptul că a adunat doar două victorii în ultimele 8 meciuri din preliminarii. Tocmai de aceea, îşi simte locul de calificare directă ameninţat. Momentan e pe 4, la egalitate de puncte cu Ecuador (aflată pe 3), dar cu un singur punct peste Columbia (aflată pe loc de baraj).

Ce trebuie să ştii înainte de Brazilia – Uruguay

Statisticile sunt proaste în ceea ce o priveşte pe Uruguay, care nu a câştigat niciodată cu Brazilia gazdă. Sunt şanse mici să reuşească să schimbe acest lucru în meciul care are loc în noaptea de joi spre vineri, de la ora 03:30.

Oaspeţii pot încerca să speculeze absenţa lui Casemiro, punctul fix de la centrul terenului, care nu a putut veni la lot din cauza unei accidentări. Mai mult, Militao, colegul lui de la Real Madrid, a ieşit accidentat în partida contra Columbiei şi va lipsi diseară. În locul lui, a intrat Thiago Silva, veteranul fiind favorit la titularizare, lângă Marquinhos, şi contra Uruguayului.

Cei doi Gabriel din atac, Jesus şi Barbosa, nu au dat randament şi cel puţin unul dintre ei îşi va pierde locul. În schimb, Raphinha de la Leeds a jucat foarte bine timp de 30 de minute, cât a avut la dispoziţie, şi ar putea intra direct în primul 11.

În tabăra adversă, vestea bună e revenirea lui Bentancur, suspendat cu Argentina. Juventinul are asigurat locul de titular, dar rămâne de văzut în ce formulă va juca Tabarez. Contra lui Messi şi ai lui, a mers cu 3 fundaşi centrali, un sistem rar folosit şi care nu a dat rezultate.

E de aşteptat un 4-3-3, pe care uruguayenii îl stăpânesc mult mai bine, ce se poate transforma defensiv în 4-5-1. Suarez rămâne vârf de lance, iar Cavani arma de pe banca de rezerve. Cea mai importantă absenţă rămâne cea a lui Gimenez din defensivă, dar Godin şi Alvarez ar trebui să îl suplinească lejer.

Formaţii probabile în Brazilia – Uruguay

  • Brazilia (4-2-3-1): Alisson – Danilo, Silva, Marquinhos, Sandro – Fred, Fabinho – Raphinha, Neymar, Paqueta – Jesus.
  • Uruguay (4-3-3): Muslera – Nandez, Godin, Araujo, Vina – Bentancur, Vecino, Valverde – De la Cruz, Suarez, Rodriguez.

Ponturi la Brazilia – Uruguay

Naţionala „carioca” nu doar că e invincibilă cu Uruguay acasă, dar n-a mai pierdut pe pământ brazilian de la finala mică a Mondialului din 2014, 0-3 cu Olanda! Iar în preliminariile pentru Mondial, n-a cedat niciodată în faţa propriilor suporteri în acest mileniu!

Aşadar, nu se va înghesui nimeni să parieze pe oaspeţi, care au o cotă peste 7,00 pentru un eventual succes. La cum au decurs lucrurile până acum, Brazilia va câştiga şi, probabil, la zero.

Pronosticăm 3-0 scor final.

Gazdele au o mică revanşă de luat după acel 0-0 din Columbia şi e de aşteptat să puncteze binişor. Chiar dacă au avans în clasament, aşteată decizia pentru meciul direct cu Argentina, iar dacă e una defavorabilă, Messi şi ai lui se apropie la 3 puncte.

Bilete câștigătoare