Urmareste-ne

Archive

Preliminarii Cupa Mondială: România – Liechtenstein (5 septembrie 2021). Formații de start, predicții și ponturi

Entuziasmul în tabăra lui Mirel Rădoi este la nivel maximum după ce joi seară tricolorii s-au impus cu 2-0 în fața Islandei și șansele pentru un loc bun în grupa de calificare pentru Mondial au crescut. Acum avem parte de cel mai ușor meci din grupă, împotriva celor de la Liechtenstein, duminică de la ora 21:45 pe Arena Națională.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

România speră iar

România a reușit să se apropie la doar patru puncte de liderul Armenia și la trei de Germania, așa că acum o victorie ne poate duce și mai aproape de o poziție care să ne permită să ne luptăm pentru un loc de calificare.

România s-a impus în Islanda cu 2-0, prin golurile lui Stanciu și lui Man, acesta fiind primul meci din ultimele șapte în care naționala antrenată de Mirel Rădoi a terminat fără gol primit.

Ce trebuie să ştii

Liechtenstein este pe ultimul loc în grupă, cu patru înfrângeri, reușind totuși să înscrie un gol în meciul cu Islanda, pierdut cu 4-1. În ultima etapă a fost învinsă de Germania, scor 2-0.

România și Liechtenstein au mai jucat de patru ori și de fiecare dată s-au impus românii. Golaverajul este unul excelent, 26-1!

Formaţii probabile în România – Liechtenstein

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea în Islanda când a început cu Ratiu și Nedelcu, iar acum ne așteptăm să vedem noi schimbări din partea selecționerului.

  • România:
    Niță; Manea, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca; N. Stanciu, R. Marin, Olaru; I.Hagi, Man, Sorescu
  • Liechtenstein:
    B. Buchel; S. Wolfinger, Malin, Kaufmann, Hofer, Goppel; N. Frick, Frommelt, Hasler; Y. Frick, Sele

Pronosticuri la România – Liechtenstein

Ne așteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de România, așa că pronosticul nostru este pe o victorie la minimum trei goluri diferență.

România – Liechtenstein H1 (-3,5 goluri) @ 2.10

Agenții autorizate