Urmareste-ne

Archive

Premier League: Wolves – Brentford (18 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

În etapa a cincea a campionatului englez, Wolves (locul 13) primeşte vizita nou-promovatei Brentford (locul 10), sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 14:30. Meciul se anunţă destul de închis şi nu ne aşteptăm la prea multe goluri.

Cele mai „zgârcite” echipe în materie de goluri

Wolves şi Brentford împart ultima poziţie în clasamentul mediei de goluri pe meci. „Lupii” au golaveraj 2-3, oaspeţii 3-2, ceea ce înseamnă că s-au înscris 1,25 goluri în partidele lor.

Wolves a început cu trei înfrângeri identice, 0-1 cu Leicester, Tottenham şi Manchester United, după care a spart gheaţa şi a bătut-o cu 2-0 pe Watford în deplasare.

De partea cealaltă, traseul este unul invers, în scădere de rezultate, Brentford producând surpriza în prima etapă, 2-0 cu Arsenal, pentru ca apoi să remizeze cu Palace şi Villa. Iar în runda trecută şi-a furat-o cu Brighton, 0-1 pe teren propriu, cu un gol înscris în minutul 90.

 Ce trebuie să ştii înainte de Wolves – Brentford

Cele două nu s-au mai întâlnit din ianuarie 2018, când evoluau în Champioship. De atunci, loturile au suferit schimbări masive, astfel că rezultatele directe nu pot fi un etalon pentru acest meci.

Importante sunt şi absenţele, iar „lupii” nu pot conta pe Jonny Castro, Pedro Neto şi Hugo Bueno, dar toţi lipsesc de mai mult timp, aşa că planurile lui Bruno Lage nu se schimbă prea mult.

Se aşteaptă, în continuare, revenirea lui Jimenez la forma care l-a consacrat . Pe flancuri Traore şi, posibil, Hee-Chan (care a marcat ca rezervă singurul gol de până acum… celălalt fiind un autogol) vor duce greul.

Şi „albinele” au accidentaţii lor, pe Josh Dasilva şi Sorensen, dar e aceeaşi poveste ca la Wolves. Lipsesc de ceva timp şi nu influenţează prea mult alegerea primului 11.

De altfel, antrenorul danez Thomas Frank nu are de ce să schimbe prea mult. Echipa lui a fost la un pas să termine neînvinsă patru etape la rând.

Ambele formaţii merg pe o formulă cu trei centrali pe fund, dar diferenţa e de la mijloc în sus. Wolves joacă având 3 în faţă, Brentford, doar 2, dar o linie mediană aglomerată.

Formaţii probabile în Wolves – Brentford

  • Wolve (3-4-3): Sa – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Marcal – Traore, Jimenez, Hee-Chan. Antrenor: Bruno Lage.
  • Brentford (3-5-2): Raya – Ajer, Jansson, Pinnock – Canos, Onyeka, Norgaard, Janlet, Henry – Toney, Mbeumo. Antrenor: Thomas Frank.

Pronosticuri la Wolves – Brentford

Valoarea e de partea gazdelor, care au un lot de două ori şi jumătate mai scump. Dar, pe teren, nu joacă banii, ci 11 fotbalişti.

Pe Molineaux, Wolves are totuşi prima şansă. Noi credem că se vor impune, dar nu va fi o diferenţă prea mare. Mai mult, s-ar putea să scape cu poarta intactă, că defensiva a arătat bine şi în înfrângerile din primele 3 etape, contra unor adversari cu nume.

Brentford a avut prestaţii peste aşteptări şi, cum spuneam, un gol în ultimul minut cu Brighton a adus prima înfrângere. Pe de altă parte, n-a marcat nici cu Palace, nici cu Brighton.

Pronosticăm 2-0 scor final.

Una peste alta, anticipăm o victorie a gazdelor, dar nu se va înscrie prea mult. Cel puţin, până acum, niciuna din cele două nu a dat vreun meci de „peste 2,5”.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate