Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Premii de 25.000 RON la „Competiţia pariurilor câştigătoare” de pe Unibet

Sperăm ca în următoarele două săptămâni să pariezi inspirat pentru că dăm startul „Competiției pariurilor câștigătoare”. Doar la Unibet, pariurile tale pe sportul preferat pot fi de două ori câștigătoare.

Urmărește atent acțiunea din lumea sportului, fiindcă poți câștiga chiar tu unul din premiile în valoare totală de 25.000 RON cash.

Când?

  • De marți, 26 mai, până luni, 8 iunie, la ora 00:59, ora României.

Cum se joacă:

  • Optează pe site-ul Unibet pentru înscriere;
  • Pariază pe orice eveniment sportiv la alegere, live sau pre-meci, cu o cotă totală de minim 1.40;
  • Doar pariurile câștigătoare se califică pentru promoție;
  • Cu cât câștigul tău este mai mare, cu atât vei urca în clasament. Mai multe pariuri câștigătoare, mai multe șanse de a câștiga un premiu;

Formula de calcul a punctelor în clasament: (câștig 1 – miza 1)+(câștig 2 – miza 2)+…(câștig X – miza X).

Premiile acordate:

  • Locul 1 = 10.000 RON;
  • Locul 1 = 5.000 RON;
  • Locul 1 = 3.000 RON;
  • Locurile 4-5 = 1.000 RON;
  • Locurile 6-15 = 500 RON;

Condiţii de îndeplinit pentru a participa la „Competiţia pariurilor câştigătoare”

Această promoție se desfășoară de marți, 26 mai, până luni, 8 iunie, la ora 00:59, ora României. Trebuie să optezi pentru promoție înainte de a plasa pariuri eligible. Pariurile plasate înainte de înscriere nu vor fi luate în considerare pentru clasament.

Punctajul din clasament va fi calculat folosind formula: (câștig 1 – miza 1)+(câștig 2 – miza 2)+…(câștig X – miza X).

Doar pariurile câștigătoare sunt luate în considerare pentru această promoție. Pariurile pe orice eveniment sportiv sunt eligibile, atât cele live cât și cele pre-meci. Pariurile simple și combo sunt eligibile. Doar pariurile simple sau multiple cu cote totale de minim 1.40 sunt luate în considerare pentru clasament. Pariurile încasate nu vor fi luate în considerare pentru clasament. Pariurile plasate cu pariuri gratuite nu vor fi luate în considerare pentru clasament.

Primii 15 jucători din clasament vor fi cei care acumulează cel mai mare număr de puncte la finalul promoției. Actualizările zilnice ale clasamentului din timpul turneelor vor lua în calcul pariurile eligibile pe evenimentele care au fost achitate până în ziua anterioară. Pentru un clasament corect între mai multe monede, toate clasamentele vor calcula sumele în EUR, astfel că monedele locale vor fi convertite în EUR.

În cazul în care există 2 jucători cu același număr de puncte în clasament, va câștiga jucătorul cu cel mai mare număr de pariuri câștigătoare. În cazul în care 2 jucători au același număr de pariuri câștigătoare, atunci va câștiga jucătorul al cărui pariu câștigător a avut cele mai mari cote în timpul turneului respectiv.

Premiile în bani reali vor fi acordate câștigătorilor în maxim 10 zile lucrătoare de la încheierea promoției. Clasamentul va fi actualizat până la ora 16:00 în fiecare zi lucrătoare a promoției.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii