Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Premii de 50.000 de lei la Turneul Păcănelilor de pe Betano

În săptămâna păcălelilor, Betano te așteaptă în Vegas pentru un turneu cu premii totale de 50.000 de lei!

Adună cât mai multe puncte, urmărește clasamentul în timp real în partea de jos a paginii Vegas și, dacă la finalul săptămânii ești în primii 5, premiul vine direct în contul tău bancar! Betano oferă premii și pentru ceilalți participanți, până la locul 100, care vor primi bonusuri cash în contul Betano, fără cerințe de rulaj.

Ce trebuie să faci

 • Intră în secțiunea Vegas a site-ului Betano și joacă sloturile tale preferate de la NetEnt, în perioada 30 martie – 5 aprilie;
 • Fiecare rundă jucată cu o miză de cel puțin 5 lei îți va aduce un punct în turneu;
 • Adună cât mai multe puncte, urmărește clasamentul în partea de jos a paginii Vegas și fii unul dintre câștigători!

 

Condiții de participare

Participarea la Campania promoțională este permisă tuturor jucătorilor înregistrați pe platforma ro.betano.com. În campania promoțională vor fi incluse doar jocurile video-slot ale furnizorului NetEnt din secțiunea Vegas de pe platforma online a Organizatorului. Pentru a fi eligibili la prezenta Campanie, participanții trebuie să înregistreze pariuri cu mize în valoare de cel puțin 5 lei pe jocurile NetEnt din secțiunea Vegas de pe platforma Betano.

Clienții care înregistrează mize în valoare de cel puțin 5 lei pe oricare dintre jocurile NetEnt din secțiunea Vegas de pe platforma Betano se califică automat în Campania promoțională și vor fi incluși într-un clasament bazat pe puncte.

În cadrul clasamentului, o (1) rundă jucată (cu respectarea valorii mizei de cel puțin 5 lei) va reprezenta un (1) punct alocat participantului. Participanții calificați în Campania promoțională vor putea vedea clasamentul turneului în timp real, în partea de jos a secțiunii „Vegas”.

Se vor premia doar primele 100 de locuri din clasament, în funcție de numărul de puncte acumulate. Premiile acordate pentru primele 5 locuri în clasament constau în sume de bani, după cum urmează:

 • Locul 1 = 12.500 lei;
 • Locul 2 = 7.500 lei;
 • Locul 3 = 5.000 lei;
 • Locul 4 = 2.500 lei;
 • Locul 5 = 1.250 lei;

Premiile acordate pentru locurile 6-100 constau în bonusuri cash, după cum urmează:

 • Locurile 6-10 = 500 lei (bonus);
 • Locurile 11-50 = 250 lei (bonus);
 • Locurile 51-100 = 125 lei (bonus);

Premiile în bani vor fi transferate în contul bancar al câștigătorilor în termen de 5 zile lucrătoare de la momentul încheierii prezentei Campanii. Premiile sub formă de bonus sunt transferate direct în contul de joc al câștigătorilor în termen de 48 ore de la momentul încheierii prezentei Campaniei. Câștigurile rezultate în urma utilizării bonusului nu au condiții suplimentare de rulaj și sunt creditate în cont de joc (secțiunea Bani reali). Retragerea câștigurilor este permisă în condițiile prevăzute de Termenele și condițiile aplicabile pe platforma ro.betano.com.

Bonusurile sunt disponibile o lună de zile pentru a fi utilizate, începând cu data acordării. În cazul în care nu sunt folosite în acest interval de timp, vor expira.

Câștigătorii premiilor oferite în cadrul acestei Campanii Promoționale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau în alte bunuri a premiilor și nici nu pot schimba caracteristicile acestora.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate