Urmareste-ne

Betano

Premii săptămânale de 175.000 de lei! Plasează-ți gratuit pronosticurile și intră în cursă!

Concursul tău preferat de predicții continuă pe Betano! Fii Maestrul pronosticurilor și poți câștiga de la Free Bet-uri fără condiții rulaj până la 100.000 de lei CASH, direct în contul tău. Trăiește la Cote Maxime adrenalina meciurilor din cursul săptămânii și din weekend, JOACĂ GRATUIT Betano Master și transformă-ți pasiunea pentru fotbal în Bonusuri fără rulaj și Bani Cash!

Bonusuri de 25.000 LEI de luni până vineri

Fiecare dintre cele trei ediții din cursul săptămânii ale Betano Master sunt dotate cu Free Bet-uri în valoare de 25.000 de LEI, fără condiții de rulaj.“Cine va câștiga meciul?”, “Câte goluri se vor marca în meci?” și “Cine va fi primul marcator?” sunt întrebările la care așteptăm predicțiile tale. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru premii este să te înscrii gratuit la Betano Master și să ne oferi pronosticurile câștigătoare pentru cele trei întrebări. Crezi că Roberto Firmino va deschide scorul în meciul lui Liverpool cu Atletico Madrid? Dacă te simți inspirat, demonstrează-ne că ești Maestrul predicțiilor și oferă-ne răspunsurile corecte! Edițiile Betano Master din cursul săptămânii trecute au fost marcate de meciurile echipelor naționale și au adus premii în valoare de 100.000 de lei în Bonusuri fără condiții de rulaj celor mai inspirați dintre utilizatorii Betano!

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil

Sfârșitul săptămânii îți poate aduce 100.000 de LEI CASH

Meciurile de weekend din campionatele de top ale Europei sunt un motiv de bucurie pentru toți microbiștii, așa că în fiecare final de săptămână, Betano pregătește o ediție specială a celui mai tare concurs de predicții! Care este formatul? Simplu. Noi vom selecta în fiecare weekend șase partide, iar tot ce trebuie să faci este să ne oferi scorul corect pentru fiecare dintre acestea. Ne-ai spus 6 din 6 scoruri corecte? Ai câștigat 100.000 de LEI, disponibili în prima zi lucrătoare pentru a fi retrași, direct din contul tău! Mai mult decât atât, dacă nu ai nimerit toate cele 6 rezultate, rămâi în cursa pentru Free Bet-urile fără condiții de rulaj. Pentru 5 scoruri corecte, vei primi un Free Bet în valoare de 2.500 LEI, iar la 4 scoruri corecte, un Free Bet de 150 de LEI va fi disponibil în contul tău, fără condiții de rulaj! Weekend-ul următor este guvernat de derby-uri în toate campionatele de TOP ale Europei, inclusiv cel al României așa că runda este deja LIVE pe Betano – Dinamo București – Rapid București, FC Barcelona – Real Madrid, Manchester United – Liverpool, Farul Constanța – FCSB, Internazionale – Juventus și Marseille – PSG sunt partidele care îți pot aduce Bonusuri fără rulaj și Bani Cash. Nu rata startul și înscrie-te gratuit la cel mai tare concurs de predicții. Spune-ne pronosticurile câștigătoare și pune mâna pe Free Bet-urile fără rulaj sau pe Marele premiu de 100.000 LEI!

Peste 40.000 de LEI în primul weekend Betano Master

Meciurile echipelor naționale au marcat și revenirea celui mai tare joc de predicții. Fanii fotbalului au prezis scorurile celor 6 partide propuse de Betano și au câștigat premii în valoare de peste 40.000 de LEI în Bonusuri fără rulaj! Nu mai puțin de 101 microbiști au prezis 4 din 6 rezultate, iar 10 au fost foarte aproape de marele premiu, pronosticând corect 5 din cele 6 partide. Islanda – Armenia, Norvegia – Turcia, Germania – România, Finlanda – Ucraina, Andorra – Anglia și Elveția – Irlanda de Nord au fost partidele din primul weekend Betano Master, care le-au adus premii celor mai inspirați dintre utilizatorii Betano.

Înscrie-te acum pe site-ul sau în aplicația Betano, disponibilă pe AppStore sau Magazin Play și joacă gratuit cel mai popular joc de predicții, unde poți câștiga până la 25.000 de Lei fără rulaj în cursul săptămânii, iar weekend-ul îți poate aduce 100.000 de LEI CASH pe cea mai bună platformă de pariuri din lume!

Agenții autorizate