Urmareste-ne

ALTELE

Prima rundă de preliminarii ne poate aduce un câștig de 2.000 de euro! Avem 12 recomandări, doar de azi și de sâmbătă!

Ianis Hagi speră să repete evoluția bună din meciul cu Germania
Ianis Hagi speră să repete și azi evoluția bună din meciul cu Germania

Nebunia preliminariilor pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar 2022 se apropie de final. Sunt ultimele două runde și vom afla exact cine merge direct la turneul final și cine se pregătește de baraje.

Evident că Europa este polul de interes al calificărilor, dar sunt meciuri interesante și în Africa, și în America de Sud.

Specialiștii BETMAG au studiat cu atenție meciurile din prima dintre cele două runde, jocuri care se vor întinde pe următoarele 3 zile. Am adunat 12 recomandări pentru o cotă frumoasă și un câștig pe măsură, aproape 2.000 de euro!

Favoritele nu au voie să greșească!

Azi avem 4 meciuri din zona europeană, unde, în mod normal, orice pas strâmb al favoritelor ar însemna un dezastru.

Înainte de meciul direct de la Sevilla, Spania (13 puncte) nu are cum să nu câștige în Grecia ca să spere la primul loc al grupei, iar Suedia (15 puncte), ca să scape de baraj, nu are voie să nu ciupească 3 puncte în Georgia/

La fel în duelul de la distanță, Rusia – Croația. Până la meciul direct de duminică din vulcanul de la Split, Rusia are nevoie de o victorie de serviciu în fața Ciprului, iar Croația de a bifa 3 puncte lejere în Malta. La ambele partide vom miza că favoritele vor marca în ambele reprize, pentru cote mai mult decât rezonabile.

Încheiem duelurile din zona europeană cu meciul care ne interesează cel mai mult. România trebuie să câștige. Cu chiu, cu vai, cu arbitrii (centralul Karasev, mereu ne-a fost prieten), cu gol din ofsaid sau autogol, tricolorii nu au decât o variantă și nu putem să ne gândim la altceva decât la 1 solist.

Un 2+ de neratat vine din Africa, acolo unde Togo, fără nicio miză și Senegal, deja calificată și cu un atac stelar, n-au de ce să joace la 0-0. De asemenea Africa de Sud are un meci facil cu Zimbabwe și are nevoie ca de aer de 3 puncte, pentru a avea și varianta egalului în finala grupei de duminică, cu Ghana, la Accra.

Solistul bun din America de Sud!

Ziua se închide cu un solist bun din America de Sud. Ecuador a adunat puncte multe în grupa preliminară și vrea în continuare să-și țină la distanță mult mai titratele adversare, Columbia și Uruguay, mai ales că ambele au meciuri de foc, „los cafeteros” în deplasare cu Brazilia, iar „celestii”, acasă cu Argentina.

Meciurile de vineri nu par atât de tentante, astfel că am trecut direct la partidele de sâmbătă. Franța are minge de…calificare, acasă cu modesta Kazahstan. Mizăm pe un joc spectacol și pe minim un gol în prima parte și două în a doua. La fel și „verișoara” Belgia, vrea să-și ia la revedere în stil de mare echipă de la suporteri pe 2022, în fața modestei Estonia.

Am luat la pachet și cele două meciuri interesante din grupa G. Olanda este mare favorită în Muntenegru, în timp ce Norvegia are, pe de o parte nevoie de victorie și diferență bunicică de goluri cu Letonia, dar pe de altă parte și de conservarea forțelor pentru duelul din ultima etapă cu selecționata Țărilor de Jos, deplasare unde, cu un punct va fi mai mult ca sigur la baraj, înaintea Turciei.

Din 12 meciuri am făcut o cotă curajoasă, 190, pe care am plasat-o deja cu 41 de lei. O poți juca și tu sau te poți inspira din recomandările noastre, pentru a-ți crea propriul bilet.

Bilete câștigătoare