Urmareste-ne

Betano

Primeşti banii înapoi pentru primele 5 bilete jucate la loteriile de pe Betano!

Experienţa ta este de-acum cu adevărat completă pe Betano! Descoperă noua secţiune de Loto din platforma ta preferată de betting online şi caută numerele norocoase la zecile de loterii disponibile!

Pe Betano, te joci 100% mai relaxat!

Îţi punem la dispoziţie cele mai cunoscute loterii internaţionale, dar şi o ofertă exclusivă pentru primii tăi paşi în secţiunea Loto de pe Betano, ofertă ce te va ajuta să te acomodezi cu pieţele disponibile şi să decizi care este preferata ta!

Descoperă loterii exotice din ţări precum Letonia, Islanda, Africa de Sud, Singapore, Canada sau mergi pe mâna celor mai populare nume din industrie – Grecia Kino, Italia Keno, Slovacia Keno sau Multi Polonia! Pe Betano, poţi să încerci orice variantă îţi doreşti, pentru că îţi dăm 100% din bani înapoi pentru primele tale 5 bilete necâştigătoare!

Bucură-te de această ofertă exclusivă, asigură-te că descoperi câte puţin din multitudinea de loterii disponibile şi profită la MAXIM de Cotele Mărite şi de extragerile la minut din noua secţiune Loto!

Ce trebuie să ştii despre pariurile la loto

Printre cele mai vechi şi mai populare jocuri de noroc sunt loteriile, adică pe scurt Loto. Denumirea provine din cuvântul latinesc „lotto”, derivat de la „lot”, care s-ar traduce prin „destin”.

Obiceiul de a organiza tombole cu premii datează încă din antichitate şi arată fascinaţia pe care oamenii din toate timpurile au avut-o faţă de şansa unor câştiguri importante, prin încercarea şanselor şi provocarea hazardului.

Variantele moderne de loterii, prezente şi în platforma Betano, se numesc keno sau kino, termen care provine din latinescul „quini”, care înseamnă „fiecare cinci” sau din franceză, unde „quine” reprezintă cinci numere la rând, câştigătoare.

Expresia keno a fost preluată în toate limbile, iar astăzi este recunoscută pe tot globul ca un joc de noroc în care sunt combinate reguli de loto şi bingo, pentru şi mai multe şanse de câştig.

Iată care sunt cele mai cunoscute opţiuni pentru bilete la Loto de pe Betano:

●        Polonia Multi 20/80

Poţi să joci la loto Polonia Keno, cu extrageri la fiecare 4 minute sau la Polonia Multi 20/80, cu extrageri mai rare, dar şi câştigurile oferite sunt mai mari.

●        Grecia Kino

Cea mai cunoscută loterie grecească este Grecia Kino, denumită şi Grecia Loto Kino Online. Şi aici ai parte de multă adrenalină şi suspans, pentru că extragerile sunt la fiecare 5 minute. În plus, poţi să-ţi încerci norocul şi la Grecia Extra, pentru bonusuri şi jackpoturi mari.

●        Loto Italia 20/90

Printre cele mai cunoscute jocuri de loterie online sunt cele din Italia: Keno 10eLotto 20/90, Italia VinciCasa, Italia MillionDay, Win for Life. Şansele mai mari de câştig (10 numere câştigătoare din 20), ritmul extragerilor şi opţiunile variate de joc reprezintă argumentele pentru care mulţi pasionaţi de loto şi keno joacă online la loteriile italieneşti.

●        Cehia Keno

În topul preferinţelor se află şi Cehia Rapid Keno, cu 12 numere din 60 şi extrageri zilnice la fiecare 5 minute.

●        Slovacia Keno

Loto Keno Slovacia este asemănător cu loteriile greceşti şi este atractiv pentru jucători deoarece este disponibil non-stop, fără pauza de la miezul nopţii până la ora 2 dimineaţa, aplicată de alte site-uri de loto.

●        Ungaria

Ungaria Putto 8/20 este căutată de pasionaţii loteriilor online pentru extragerile rapide de 8 numere din 20, la care se adaugă numărul bonus, din intervalul 1-4.

●        Spania

Similară cu jocul românesc 6/49, Spania Bono este o opţiune preferată de mulţi jucători, pentru premiile atractive. Există şi varianta L’Express 20/70, cu şanse mari de câştig.

Vino pe Betano şi descoperă secţiunea Loto, bucură-te de cea mai nouă ofertă de cashback şi profită de Cotele Mărite, extragerile la minut şi de cele mai cunoscute, dar şi de cele mai exotice pieţe disponibile în platformă! Succes!

Agenții autorizate