Urmareste-ne

Archive

Profit din fotbal și tenis. Vezi biletul zilei de vineri! – PIERDUT

Sursa foto: www.scaryfootball.com

Vineri facem profit din fotbal şi tenis. Biletul zilei conţine două partide, una care se dispută la ora 13:00 şi una târziu în seară, la 21:55.

Primul meci de pe bilet este Viktoria Azarenka – Samantha Crawford, în semifinale la turneul din Brisbane, Australia. Jucătoarea din Belarus arată o poftă de joc deosebită în acest debut de an, specialiştii considerând-o una dintre favoritele la câștigarea Australian Open după cum joacă.

 

 

Rezultatele spun totul: a pierdut doar 10 game-uri în primele trei tururi la acest turneu, o medie de 3,33 pe meci! Adversara din acest tur este o surpriză, Crawford ajungând aici după ce a venit din calificări, iar pe tabloul principal a trecut de Hon, Bencic sau Petkovic. Din păcate pentru jucătorea din SUA, Azarenka este mult prea motivată şi revină în top pentru a se putea încurca de aceasta.

Al doilea meci de pe biletul zilei se joacă în FA Cup, între Exeter şi Liverpool. Cormoranii lui Jürgen Klopp vin după o victorie cu Stoke, scor 1-0, care le-a dat încredere că se pot descurca şi fără lista mare de accidentaţi. Mai mult, adversara din această fază a Cupei FA este din liga a patra, iar disperarea antrenorului german de la Liverpool de a lua un trofeu nu va lăsa o mică formaţie să îl încurce.

24

BILETUL ZILEI DE VINERI, 8.01.2016
Exeter – Liverpool 2 @ 1,44
Azarenka – Crawford H(-4,5 gameuri) 1 @ 1,40
Cota finală: 2.01


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.

Totodată, la Fortuna poți urmări în direct meciurile din NBA, La Liga și Ligue 1.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate