Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Profită acum de oferta Fortuna: 500 LEI BONUS + 30 lei Pariu Fără Risc

Nu mai aștepta! Înregistrează-te acum la FORTUNA și beneficiezi de o ofertă cum nu ai mai văzut: 500 LEI BONUS + 30 lei Pariu Fără Risc la primul pariu pe orice meci din Champions League.

Ce pași trebuie urmați pentru a beneficia de ofertă:

  • 1. Înregistrează-te pe eFortuna.ro și beneficiezi de Bonusul de Bun Venit;
  • 2. Depune și plasează un bilet care să conțină pronosticuri pe meciurile de Champions League din 7 și 8 august;
  • 3. Dacă biletul e pierzător, primești înapoi până la 30 de lei.

Termeni și condiții ce trebuie îndeplinite

Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online efortuna.ro, începând cu data de 07.08.2020. Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere și rulaj. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. Bonusul trebuie activat (acceptat) în termen de 3 zile.

În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea ceințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Pentru ca rulajul să fie contorizat la bonus, evenimentul pe care ai pariat trebuie să fie validat. După îndeplinirea a 50% din rulaj, jucătorul va primi 50% din valoarea bonusului. La îndeplinirea a 100% din rulaj, clientul primește restul de bonus, până la 100%. Suma bonus astfel primită trebuie rulată minimum o dată înainte de a fi retrasă. Rulajul poate fi făcut atât la meciurile live cât și la cele pre-match.

Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator. Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout sau care au primit cota 1.00 (void) nu sunt luate în considerare. Dacă vă aflați deja în cursul obținerii unui bonus, alte bonusuri vor deveni disponibile după încheierea celui în curs. Orice cerere de retragere transmisă înainte de a îndeplini condițiile de rulare va duce la anularea bonusului și a câștigurilor rezultate din utilizarea acestei oferte.

Ai primit un Bonus de tip Pariu fără Risc de 100% din valoarea pariului luat în calcul, până la maximum 30 de lei. Pariul fără risc poate fi plasat numai pe un bilet ce conține un prognostic pe meciurile din Champions League disputate în zilele de 07 și 08.08.2020. Bonusul de 30 Lei Pariu Fără Risc trebuie activat înainte de disputarea primul meci din cele două zile de Champions League. Tot înainte de începerea meciului trebuie plasat un pariu. Doar primul pariu plasat este luat în considerare pentru acordarea bonusului. În cazul în care acest pariu este validat ca fiind pierdut, miza aferentă pariului este returnată în contul de jucător, fiind disponibilă imediat și neexistând condiții de rulare. Toate evenimentele de pe biletul plasat trebuie să fie validate înainte de expirarea bonusului. Dacă bonusul expiră iar jucătorul încă are pe bilet evenimente nevalidate, atunci bonusul se anulează. Miza minimă pentru Pariul fără Risc este de 5 Lei. Miza maximă returnabilă este de 30 Lei.

Bonusul este disponibil o singură dată per jucător. Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout nu sunt luate în considerare. Dacă vă aflați deja în cursul obținerii unui bonus, alte bonusuri vor deveni disponibile după încheierea celui în curs.

+ posts

Promotii