Urmareste-ne

Archive

Program azi agenții Superbet 2019. Află dacă e deschis!

Program azi agenții Superbet 2019. Află dacă e deschis

Program azi agenții Superbet 2019. Află dacă e deschis! Aici ai harta tuturor agenţiilor Superbet din România.


Program azi agenții Superbet 2019. Află dacă e deschis!

Pariorii sunt de trei categorii: cei care joacă online, cei care joacă în agenţii şi cei care joacă şi online şi în agenţii. Probabil că majoritatea suntem din ultima categorie, deoarece ne place să jucăm live când ne uităm la un meci acasă, dar în acelaşi timp vrem să avem şi biletele în mână să încercuim meciurile câştigătoare şi să aşteptăm cu emoţii ultimele jocuri.

Pentru că de multe ori te afli într-o zonă pe care nu o cunoşti, ai posibilitatea la Superbet să găseşti agenţia cea mai apropiată de tine.

Pe site-ul https://www.superbet.ro/agentii găseşti cele mai importante informaţii legate de locaţiile unde poţi paria la Superbet.

Cei de la Superbet au peste 865 de agenţii în toată România, iar harta pe care au pus-o la dispoziţie ne face să credem că nu există un loc în această ţară care să nu aibă un Superbet foarte aproape.

Aşadar, cu ajutorul acestei harte interactive, poţi găsi în zona ta cea mai apropiată casă de pariuri Superbet.

De asemenea, ai şi lista tuturor agenţiilor în dreapta, unde poţi căuta adresa. În această listă, oraşele sunt aranjate alfabetic, aşa că nu vei pierde mult timp pentru a căuta oraşul tău.

În clipa în care ai găsit agenţia preferată, poţi vedea programul în timp real, pentru a ştii dacă te îmbraci sau pariezi online. Dai click pe agenţia ta din lista mai sus menţionată, iar pe mijlocul hărţii va apărea adresa completă, dar şi programul de funcţionare.

Superbet Cashpoint. Pariezi online fără card bancar

Chiar dacă pariezi online, tot e bine să iei în calcul unde se află cea mai apropiată agenţie terestră, pentru că poţi merge acolo să îţi încarci contul cu bani, dar şi să efectuezi retrageri pe care să le ridici din agenţie. Astfel, nu trebuie să aştepţi până intră banii pe card, doar cobori la scara blocului şi iei banii de la casierie. Şi cu ocazia asta pregăteşti şi un bilet interesant care poate te face să te întorci acolo să ridici banii pentru el.

În interiorul agenţiilor Superbet vezi atât bărbaţi, cât şi femei, toţi fiind atraşi de cotele bune pe care agenţia le oferă atât la meciuri, dar şi la loteriile internaţionale precum Grecia KINO, Win for life (Italia) sau altele.

500 RON bonus la primele trei depuneri la Superbet

Aşadar, chiar dacă este o zi normală sau una de sărbătoare, poţi verifica foarte repede dacă agenţia ta preferată este deschisă. Cu doar câteva click-uri economiseşti timp şi nu pleci niciodată la drum către o destinaţie închisă.

Mai mult, harta celor de la Superbet este foarte interactivă, mai ales dacă eşti pasionat şi de geografie, deoarece poţi da zoom şi te poţi plimba virtual prin toată România, cum o faci şi pe Google Maps. Şi o să îţi satisfaci şi curiozitatea de a afla câti kilometri sunt între cele mai apropiate agenţii.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii