Urmareste-ne

Archive

Propunere bombă pentru weekend: biletul de 100.000 de euro!

Euro Money Banknotes. Euros money stack. Background with euro money. Cash euro

Ieri, am fost inspirați, am prins  cote mari la Roma – TSKA Sofia, dar mai ales la Slovan-Copenhaga, cotă 2, la 3+, dar am ratat de puțin biletul câștigător.

Nimic nu ne împiedică să visăm!

Pentru weekend venim cu o propunere bombă:  biletul de 100.000 de euro! Noi l-am jucat deja la Superbet, plasează-l rapid și tu, că deja îi scad cotele. Avem o selecție de 20 de meciuri și nimic nu ne împiedică să visăm cu ochii deschiși: vrem să punem mâna pe marele jackpot de 100.000 de euro (500.000 de lei), cu o miză accesibilă oricui, 33 de lei!

Începem azi, cu două tunuri din Bundesliga 2!

În deschiderea tichetului am ales trei meciuri de azi. Două din 2Bundesliga, acolo unde Schalke 04, respectiv Nurnberg au șanse minime să se împiedice pe teren propriu și o „delicatesă” din Danemarca 2, Lyngby – Koge 3+, cu gazdele obișuite să marcheze la foc automat.

Biletul are în componență 10 meciuri de sâmbătă și 7 de duminică, iar în alegerea partidelor am ținut cont de favoritele top class, de echipele care marchează regulat și de formațiile care traversează o formă de moment deosebită.

Mizăm în forță pe granzi: Manchester City, Bayern, Inter și PSG!

Nu putem omite de pe bilet, probabil cele mai bune echipe ale momentului, Manchester City și Bayern Munchen. Cu o medie de 5 goluri pe teren propriu în ultimele jocuri, „cetățenii” au o întâlnire relativ lejeră, acasă cu Southampton și sunt șanse mari să le facă viața un iad, sfinților. City marchează în ambele reprize, pentru 1.57, e cotă..de cotă!

Bayern nu iartă pe nimeni, indiferent de adversar. Nemții au dat impresia că s-au menajat un pic împotriva Barcelonei, pentru un 3-0 de control pe Camp Nou, fără prea multă transpirație. Pe Alianz Arena vine Bochum, o echipă curajoasă în acest start de sezon. Ne așteptăm la o goleada, un scor de tenis nefiind exclus. Noi am mizat pe un gol în prima repriză, două în a doua, pentru un elegant 1.52.

Inter nu are cum să piardă acasă cu Bologna, iar PSG dă peste un adversar în revenire de formă. „Parisul vesel”, cu Neymar, Messi și Mbappe, a fost destul de trist la Brugges, și a reușit să arunce la coș multe bilete frumoase la mijlocul acestei săptămâni. Gazdele sunt în presiune, Lyon joacă fără complexe, iar un 3+, pentru un 1.45 merită luat repede, pâna la ora meciului cota urmând să scadă vertiginos pentru acest pariu.

Meciurile cu goluri: dacă e 3+, e Belgia!

Conform statisticilor din acest început de sezon, sunt unele campionate extem de rodnice la goluri. Belgia în primul rând, liga 1 și liga 2, Germania cu cele două mașini de marcat, Dortmund și Leverkusen.  Lazio- Cagliari la italieni și Austria Viena – Altach, sunt jocurile de goluri atent selecționate pentru biletul nostru.

Echipele în vână: Galata, Fulham și semi-surprizele din Germania 2 și 3!

În completarea biletului de 100.000 de euro, am ales 4 selecții ținând cont de ceea ce au arătat echipele respective în ultimele partide. Galata lui Fatih Terim poate marca lejer două goluri cu Alanyaspor, formație care a încasat 9 goluri în ultimele 3 etape. Fulham este liderul din Championship și principala favorită la revenirea în Premier League. După 4-1 la Birmingham, la mijlocul săptămânii, londonezii au toate atuurile să marcheze minim de două ori pe teren propriu.

Werder Bremen și HSV Hamburg este la prima vedere derby în 2Bundesliga, dar gazdele, aflate într-o serie de rezultate utile spectaculoase, au atuurile necesare să nu piardă împotriva titraților adversari, într-un meci în care să se marcheze peste 2 goluri. (1x+2). La fel în Germania 3, liderul surprinzător, dar autoritar, Magdeburg, întâlnește lanterna Wurzbuger Kickers, iar gazdele marchează două goluri, cotă 1.7, este o opțiune foarte tentantă. 

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu 20 de meciuri atacăm așadar marele jackpot de 100.000 de euro, pentru o miză de doar 33 de lei.  Biletul a fost deja plasat la Superbet, casă de pariuri care are și o ofertă specială!

Pentru a evita plata unui impozit mai mare în cazul unui câștig, am jucat biletul de 8 ori cu 4 lei, și o dată cu 5 lei, pentru un câștig care depășește 100.000 de euro! Hai pe Superbet să dăm lovitura împreună!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate