Urmareste-ne

Archive

Reîncepe Serie A din 20 iunie. Cote meciuri etapa cu numărul 25 + lupta la titlu

Se reia Seria A din 20 iunie. Ultimul mare campionat din Europa reîncepe în weekendul 20-21 iunie după pauza cauzată de pandemie. Mai jos vă prezentăm cotele la meciuri restante din etapa cu numărul 25 + lupta la titlu.

Reîncepe Serie A din 20 iunie. Cote meciuri etapa cu numărul 25

Sâmbătă și duminică, 20-21 iunie 2020, se reia Seria A cu cele patru meciuri restante ale etapei cu numărul 25. Campionatul va reîncepe integral, cu runda a 26-a, din 22 iunie. Prima ligă din Italia se va termina pe 2 august, până când trebuie să se dispute cele 12 etape rămase.

Sâmbătă, 20 iunie, sunt programate două partide. De la ora 20:30, FC Torino o întâlnește pe Parma, meci la fel de important pentru ambele echipe, chiar dacă implicațiile sunt diferite. Gazdele se află foarte aproape de zona roșie, în timp ce oaspeții sunt în cărți pentru ultima poziție de Europa League. 

Al doilea meci se dispută de la ora 22:45 și le pune față în față pe Verona și Cagliari. Echipa gazdă este în lupta pentru cupele europene, aflându-se la patru puncte de ultimul loc care duce în Europa League, cu un meci mai puțin. De partea cealaltă, oaspeții sunt liniștiți și nu au emoții în privința retrogradării.

Serie A. Program și cote meciuri restante etapa 25

Serie A. Program și cote meciuri restante etapa 25

Duminică, de la ora 20:30, avem o partidă ce se anunță extrem de spectaculoasă. Atalanta o întâlnește pe Sassuolo, un duel de la care ne așteptăm să vedem ceea ce s-a mai întâmplat și în ultimele trei partide directe, adică goluri multe. De la 22:45, Inter și Sampdoria încheie runda cu numărul 25.

 

Juventus, Lazio și Inter luptă pentru titlu

Lupta la titlu în Serie A este extrem de interesantă în acest sezon. Juventus, marea favorită, nu a reușit să se desprindă în fruntea clasamentului. Lazio se află pe locul doi și are un singur punct de recuperat, în timp ce Inter Milano, cu un meci mai puțin, are nouă puncte în minus față de liderul campionatului. Probabil că lazialii nu vor putea să țină pasul cu Ronaldo&Co., însă până atunci le pot pune probleme serioase.

Bookmakerii au sesizat și ei aceste aspecte și îi oferă lui Juventus cota 1.45 pentru a câștiga titlu. Surpriza vine la Lazio, care primește doar 3.50 pentru „Scudetto”. Inter are cele mai puține șanse dintre cele trei.

Juventus, Lazio și Inter luptă pentru titlu. Cote și pariuri

Juventus, Lazio și Inter luptă pentru titlu. Cote și pariuri

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii