Urmareste-ne

Betano

Revine Betano Master, concursul care îți poate aduce 100.000 de LEI CASH fără rulaj!

Cel mai tare concurs de predicții revine pe platforma Betano! Fii Maestrul pronosticurilor și poți câștiga de la Free Bet-uri fără condiții rulaj până la 100.000 de Lei CASH, direct în contul tău. Trăiește la Cote Maxime adrenalina meciurilor din cursul săptămânii și din weekend, JOACĂ GRATUIT Betano Master și transformă-ți pasiunea pentru fotbal în Bonusuri fără rulaj și Bani Cash!

Bonusuri de 25.000 LEI de luni până vineri

Fiecare dintre cele trei ediții din cursul săptămânii ale Betano Master sunt dotate cu premii în valoare de 25.000 de LEI, fără condiții de rulaj.“Cine va câștiga partida?”, “Câte goluri se vor marca?” și “Marcator oricând în meci” sunt întrebările la care așteptăm răspunsul tău. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru premii este să te înscrii gratuit la Betano Master și să ne oferi predicțiile câștigătoare pentru cele trei întrebări. Crezi că atacantul Claudiu Keșeru va fi decisiv pentru România contra Armeniei? Dacă te simți inspirat, nu rata momentul și oferă-ne răspunsurile corecte!

Fotbalul spectacol din weekend vine cu 100.000 de LEI CASH

Meciurile din campionatele de top ale Europei de la sfârșitul săptămânii sunt un motiv de sărbătoare pentru toți microbiștii, așa că în fiecare weekend, Betano îți pregătește o ediție specială a celui mai tare concurs de predicții! Care este formatul? Simplu. Noi vom selecta weekend de weekend șase meciuri, iar tot ce trebuie să faci este să ne zici scorul corect al fiecăruia. Ne-ai spus 6 din 6 scoruri corecte? Ai câștigat 100.000 de LEI, disponibili în prima zi lucrătoare pentru a fi retrași, direct din contul tău! În plus, dacă nu ai nimerit toate cele 6 rezultate, rămâi în cursa pentru Free Bet-urile fără condiții de rulaj. Pentru 5 scoruri corecte, vei fi răsplătit cu un Free Bet în valoare de 2.500 LEI, iar la 4 scoruri corecte, un Free Bet 150 de LEI va fi disponibil în contul tău! Runda pentru weekend-ul următor este deja LIVE, iar meciurile propuse de noi sunt Leicester – Manchester United, Lazio – Inter, Lyon – AS Monaco, Rapid – CFR Cluj, Barcelona – Valencia și Juventus – AS Roma. Nu pierde startul și înscrie-te gratuit la cel mai tare concurs de predicții. Spune-ne pronosticurile câștigătoare și pune mâna pe Bonusurile fără rulaj sau pe Marele premiu de 100.000 LEI!

Peste 40.000 de LEI în primul weekend Betano Master

Meciurile echipelor naționale au marcat și revenirea celui mai tare joc de predicții. Fanii fotbalului au prezis scorurile celor 6 partide propuse de Betano și au câștigat premii în valoare de peste 40.000 de LEI în Bonusuri fără rulaj! Nu mai puțin de 101 microbiști au prezis 4 din 6 rezultate, iar 10 au fost foarte aproape de marele premiu, pronosticând corect 5 din cele 6 partide. Islanda – Armenia, Norvegia – Turcia, Germania – România, Finlanda – Ucraina, Andorra – Anglia și Elveția – Irlanda de Nord au fost partidele din weekend care le-au adus premii celor mai inspirați dintre utilizatorii Betano.

Înscrie-te acum pe site-ul sau în aplicația Betano, disponibilă pe AppStore sau Magazin Play și joacă gratuit cel mai popular joc de predicții, unde poți câștiga până la 25.000 de Lei fără rulaj în cursul săptămânii, iar weekend-ul îți poate aduce 100.000 de LEI CASH pe cea mai bună platformă de pariuri din lume!

Bilete câștigătoare