Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri România – Finlanda Amical 05.06.2018

Publicat

pe

românia

Ponturi pariuri România – Finlanda Amical 05.06.2018. Am analizat pentru astăzi partida României împotriva Finlandei, meciul începe de la ora 20:30.Ponturi pariuri România – Finlanda Amical 05.06.2018

Lobonț se retrage de la echipa națională, jucătorul a ajuns la 40 de ani și meciul cu Finlanda o să fie ultimul din cariera lui foarte frumoasă. România a trecut de Chile cu scorul de 3-2, în ultimul joc disputat și a convins pe toată lumea prin jocul practicat. Dacă mai punem la socoteală ca am jucat și în zece oameni o bună bucată din meci, lucrurile par că s-au schimbat mult în bine la echipa națională. Echipa națională a început un capitol nou și cum era de așteptat cine nu este selecționer, face selecția pentru Cosmin Contra.

Pariază gratuit pontul nostru: victorie România  @ 1,65


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Se spune că suntem 20 de milioane de antrenori în această țară, dar să înceapă iar și Hagi cu (Ianis nu trebuia să lipsească), Bratu a zis și el același lucru despre Nistor și exemplele pot continua, credem că dacă era și Mircea Lucescu la echipa națională, tot așa se întâmpla. Problema este că nu ne vedem fiecare de treaba noastră și de locul de muncă unde trebuie să dăm maximul din noi.

Ponturi pariuri România – Finlanda Amical 05.06.2018

România a susținut patru teste de verificare după campania ratată de calificare, de la Cupa Mondială. În primul joc am învins Turcia la Cluj cu scorul de 2-0, cârcotașii spun că mulțumită lui Mircea Lucescu, după am pierdut fără drept de apel împotriva Olandei la București cu scorul de 0-3, o națională a Olandei care nu mai este ce a fost, cum ne place mereu să ne încurajăm înaintea meciurilor cu echipe care au un nume important. Am continuat campania de amicale cu partida din Israel, meci câștigat de noi cu scorul de 2-1 cu două goluri marcate după minutul 60 și am terminat cu o victorie la Craiova împotriva Suediei cu scorul de 1-0, dar și aici lumea a spus că a fost Suedia 2.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii