Urmareste-ne

Archive

România – Germania LIVE STREAM online EURO handbal 2018

Publicat

pe

România - Germania LIVE STREAM online EURO handbal 2018

România – Germania se vede LIVE STREAM online la EURO handbal 2018. După victoria cu Cehia, fetele noastre au parte de un meci complicat de la ora 19:00 împotriva Germaniei. 

Urmează cei trie pași simpli și vezi România – Germania la Campionatul European de handbal online cu streaming de calitate

România – Germania LIVE STREAM online EURO handbal 2018

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi meciurile de la Mondialul de handbal feminin. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

România – Germania va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, de la ora 19:00 pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

 

Naționala noastră a debutat cu dreptul la Campionatul Europea, dar cum ne stă nouă bine, am trăit cu ceva emoții finalul meciului cu Cehia.

Sâmbătă, fix la 100 de ani de la Marea Unire, România a debutat la Campionatul European de handbal feminin. Emoția s-a simțit extrem de puternic în sala din Brest, câteva sute de români și-au așteptat compatrioatele, pentru a le purta spre o victorie mare. La intonarea imnului național, vocile suporterilor au transmis o emoție puternică și prin ecranul televizorului.

Martin Ambros a fost extrem de inspirat și a pornit în poartă cu Yuliya Dumanska, aceasta făcând un meci aproape perfect: Yulia a reușit 13 parade, din 34 de șuturi avute și a apărat un șapte metri din două avute. Prima repriză a fost una fabuloasă pentru echipa noastră, România a condus cu 6-1, 10-5, 14-9, pentru a se impune la finalul primei reprize cu scorul de 17-11.

Cum vezi online România – Germania la CE handbal feminin 2018

În repriza secundă totul s-a schimbat, România a debutat bine, a condus și cu 22-13, dar pe un fond de relaxare al jucătorelor noastre, echipa Cehiei s-a apropiat la două puncte de noi, cu doar câteva minute înaintea fluirului de final. Ambros a cerut timeout de fiecare dată când a trebuit, iar acest lucru a adus jucătoarele noastre pe linia de plutire, atunci când părea că sunt la un pas de a scăpa lucrurile de sub control.

Crian Pintea a făcut un meci foarte bun, a reușit să marcheze de cinci ori din șapte încercări avute, Cristina Neagu a reușit opt goluri, însă multe dintre acestea au fost marcate în momente cheie a le partidei, în special cele din partea secundă a jocului.

Cum vezi online România - Germania la CE handbal feminin 2018

Cum vezi online România – Germania la CE handbal feminin 2018

Cum vezi online Europeanul de handbal 2018

Dar cea care a fost „vioara întâi”, fiind pe aceeași lungime de undă cu Dumanska, a fost Eliza Buceschi. Eliza a transformat toate loviturile de pedeapsă pe care le-a executat și a reușit niște goluri spectaculoase, ce probabil au dat un imbold foarte mare echipei. Eliza a fost numită și MVP-ul partidei la final.

Avem trei jucătoare ce au evoluat 50 de minute sau peste, în acest meci, iar un rest de alte șapte componente al lotului au evoluat 30 de minute sau peste. Așadar, nu am rotit foarte mult cadrele, iar lotul echipei naționale pare destul de bine sudat.

Problemele de semnalat sunt: Căderea inexplicabilă de după minutul 40, atunci când Cehia a început să se apropie extrem de periculos, iar fetele noastre din teren nu au reușit să găsească antidotul, doar experiența lui Ambros, cel care le-a calmat în pauzele scurte, a făcut ca scorul să nu se întoarcă împotriva noastră.

Am primit 28 de goluri, chiar dacă portarul nostru a reușit multe parade bune, echipa Cehiei reușind să arunce de 42 de ori, pe sau spre poarta noastră. În comparație, echipa noastră a aruncat doar de 37 de ori spre/pe poarta adversă, diferența fiind făcută de nivelul pe care îl au jucătoarele noastre din atac, în comparație cu cehoaicele.

Oricum, fiind un meci de debut la o competiție atât de importantă, echipa noastră s-a achitat bine de sarcini, mai ales că plecam cu un mic handicap în fața Cehiei, aceasta fiind echipa ce ne-a eliminat la Cupa Mondială din 2017, în faza optimilor de finală.

România – Germania streaming TVR1

După meci, comunitatea românilor din Brest le-a invitat pe fete să sărbătorească împreuna Ziua Națională și victoria obținută în meciul de debut. Cristina Neagu este și într-o luptă personală cu istoria și recordurile, super jucătoarea noastră mai are nevoie doar de cinci goluri pentru a deveni cea mai bună marcatoare din istorie, la un turneu final de Campionat European. Prima poziție a acestui top este ocupată de Agnes Farkas din Ungaria, care a reușit 205 goluri, Cristina reușind să urce pe locul doi după prestația cu Cehia, ajungând acum la 201 goluri marcate.

Dintre primele patru clasate în acest top, doar Cristina Neagu este încă jucătoare în activitate. Urmează meciul cu Germania, o echipă a Germaniei ce a reușit să producă prima surpriză din acestă grupă, câștigând meciul său de debut cu Norvegia, scor 33-32. Nemțoaicele au rulat aproape tot lotul în meciul cu nordicele, doar două jucătoare nu au reușit să bifeze vreun minut jucat. În total, în afara celor doi portari, Germania a introdus 14 jucătoare diferite, din care 13 au reușit să marcheze în timpul jocului. Germania dacă are probleme undeva, acestea sunt în poartă, ambele portărițe nu au reușit vreun meci mare, acestea au parat împreună doar șapte aruncări, din cele 39 avute de Norvegia.

România - Germania streaming TVR1

România – Germania streaming TVR1

Cote pariuri România – Germania EURO handbal 2018

Germania are un joc colectiv foarte bun, nu cedează aproape niciodată pe parcursul meciului, se luptă pentru absolut fiecare minge jucată și se bazează foarte mult pe moralul de moment din timpul jocului. Dacă România o să supună apărarea germană la o presiune imensă, așa cum am făcut cu Cehia în primul meci, atunci nemțoaicele vor ceda încet și sigur.

Dar pentru acest lucru, avem mare nevoie ca măcar 45-50 de minute din meci să le jucăm la un nivel foarte înalt, dacă vom practica jocul din ultimele 20 de minute cu Cehia, atunci vom pierde partida și este posibil să o pierdem la scor. Apărarea agresivă din prima repriză cu Cehia, trebuie să fie pe tot parcursul meciului cu Germania, pentru că în atac avem mult mai multă calitate decât jucătoarele adverse. Noi suntem pe primul loc, iar Germania este pe doi, se presupune că Norvegia o să câștige meciul cu Cehia, iar dacă noi vom câștiga împotriva Germaniei ne vom asigura calificarea, iar în ultimul meci cu nordicele putem să jucăm și la egal.

Meciul se dispută de la ora 19:00, iar cel al Cehiei cu Norvegia, se dispută de la ora 22:00. Avem jucătoare ceva mai obosite decât nemții, pentru că nu am rulat așa multe componente din lotul deplasat în Franța, dar asta se poate vedea abia spre finalul partidei. Avem tot timpul din lume, pentru a începe meciul bine și a lua o diferență pe tabela de marcaj, diferență care să se dovedească decisivă la finele partidei. Minte limpede, atitudine, apărare agresivă și la luptă!

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii