Urmareste-ne

Archive

România – Norvegia LIVE STREAM la TV Dolce Sport. Vezi meciul online!

România - Norvegia LIVE STREAM la TV Dolce Sport

România – Norvegia este LIVE STREAM online la EURO handbal 2018 în direct la TV Dolce Sport. Fetele noastre vor primul loc în grupă la Campionatul European din Franța. 

În continuare poți vedea cei trei pași simpli cu ajutorul cărora vei putea vedea România – Norvegia online cu streaming de calitate

România – Norvegia LIVE STREAM la TV Dolce Sport

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi meciurile de la Mondialul de handbal feminin. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

România – Norvegia va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, de la ora 22:00 pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

 

Echipa națională de handbal este într-o formă bună la Campionatul European, acum vine testul cel mai greu, meciul cu Norvegia.

România a acumulat patru puncte în grupa Campionatului European și are deja două puncte acumulate pentru faza a doua a grupelor, cu o victorie diseară o să împușcăm doi iepuri din același timp. Mai adăugăm două puncte și astfel o să plecăm în faza secundă cu patru în clasament, iar Norvegia o să plece cu zero puncte în aceeași fază a competiției.

Dar, Norvegia este una din cele mai bune echipe ale mapamondului și meciul nu o să fie ușor. De exemplu, Norvegia este pe locul doi, după fetele noastre, are o victorie și o înfrângere, noi avem două victorii, dar nordicele au aproape același golaveraj precum al nostru: România (60-52), Norvegia (63-50).

Așa vezi online România – Norvegia la CE handbal feminin 2018

Noi nu prea stăm bine la capitolul meciuri directe cu Norvegia, în ultimele cinci astfel de partide noi ne-am impus o singură dată, iar Norvegia de patru ori, făcând acest lucru în ultimele patru întâlniri consecutive. Problema mare pentru noi este că în trei dintre aceste înfrângeri, nu am marcat mai mult de 21 de puncte, dar ultima întâlnire directă a fost în 2016. Acum să aruncăm un ochi pe statisticile fetelor noastre.

La capitolul portari stăm excelent, ambele noastre portărițe fiind într-o formă de invidiat și de același nivel: Dumanska are 13 parade din 35 de aruncări primite, iar Dedu are 14 parade din 41 de aruncări primite, fiecare dintre cei doi portari jucând câte un meci până acum.

Cum vezi online Europeanul de handbal 2018

La șapte metri, portarii noștri au scos trei lovituri din opt execuții ale adversarelor noastre. Iar faptul că am primit doar opt șapte metri împotriva noastră, în două partide disputate, ne arată și că fetele se apără foarte bine și ajută cum pot portarii echipei naționale.

România - Norvegia streaming TVR1 și Dolce Sport

România – Norvegia streaming TVR1 și Dolce Sport

Cele mai folosite jucătoare la acest turneu final au fost Crina Pintea și Cristina Neagu, undeva la 113 minute fiecare. Crina Pintea, cea care este și pivotul echipei naționale, a marcat până acum de nouă ori din 12 aruncări avute, iar Cristina Neagu a reușit șă marcheze de 13 ori, fapt ce a condus automat la titlul de cea mai bună marcatoare, la Campionatul European.

Eliza Buceschi este cea mai bună componentă a lotului echipei naționale, are 87 de minute disputate, un total de 20 de goluri din 23 de aruncări la porțile adverse și un procentaj de 12 lovituri de la șapte metri reușite, din 13 executate.

Eliza este cea care trage echipa națională după ea, sigur că experiența Cristinei Neagu ne ajută foarte mult, ea fiind jucătorul cel mai important din lume la ora actuală, Cristina le ceartă pe colegele ei atunci când trebuie și la motivează de fiecare dată când greșesc, fiind singura jucătoare care își permite acest lucru în lotul echipei naționale, însă ce reușește Eliza meci de meci este absolut fabulos.

România – Norvegia streaming TVR1 și Dolce Sport

De exemplu, în fiecare dintre cele două meciuri de până acum, Neagu a fost executanta primului șapte metri pe care l-am primit și a ratat de fiecare dată, Eliza a executat următoarele lovituri și a reușit în două meciuri să marcheze de 11 ori, multe dintre acestea fiind reușite în momente cheie ale partidelor disputate. În rest, celelalte jucătoare nu au statistici extraordinare pe goluri sau aruncări la porțile adverse, dar au toate un lucru în comun: se luptă și se dăruiesc pentru un singur deziderat, Echipa Națională de Handbal a României.

Dacă în meciul cu Cehia am avut ceva probleme după minutul 40, atunci când am redus turația motoarelor și cehoaicele s-au apropiat extrem de mult de noi, în meciul cu naționala Germaniei, fetele noastre au jucat aproape perfect. Germania este o echipă extrem de agresivă și extrem de bine pregătită fizic, Noi dacă am avut probleme cu nemțoaicele, am avut la un singur capitol. După o fază de-a noastră de atac, care se închidea cu gol sau nu, Germania repunea atât de repede mingea în joc, încât în foarte multe dintre aceste cazuri luam gol după maxim cinci secunde de atac.

Cote pariuri România – Norvegia EURO handbal 2018

Doar aici au reușit nemțoaicele să ne surprindă, în momentele când Ambros Martin făcea schimbările dintre fazele de joc. România s-a achitat perfect de sarcinile „impuse” de antrenorul spaniol și a reuși o victorie extrem de importantă în meciul cu Germania. Acum urmează însă Norvegia, o echipă ce trebuie respectată pentru ceea ce reprezintă în handbalul feminin, dar care trebuie bătută pentru moralul de la acest turneu final.

vezi online România - Norvegia la CE handbal feminin 2018

vezi online România – Norvegia la CE handbal feminin 2018

Nordicele o să dicteze ritmul jocului, sau cel puțin asta își doresc, vor vrea să pună presiune din start pe fetele noastre, sperând să le demoralizeze repede și să se impună încă din timpul partidei. Noi trebuie să jucăm cu aceeași determinare de până acum și chiar să încercăm să împrumutăm din agresivitatea de acre au dat dovadă nemțoaicele în meciul cu Norvegia. Pentru că și atunci, Norvegia a jucat foarte bine și-a făcut jocul ei, care a și funcționat în multe momente, doar că Germania a surprins prin ceva, mai exact prin faza de contraatac. Iar noi dacă vrem să obținem victoria în acest meci, trebuie să venim cu ceva nou, trebuie să le scoatem pe nordice din starea lor de confort, iar acestea for ceda cu siguranță.

Nordicele au și ele două portărițe excelente, cu o medie puțin mai bună ca a fetelor noastre din poartă, au trei jucătoare care au marcat o medie de zece goluri la acest turneu final și o serie de patru jucătoare, care au reușit să marcheze o medie de cinci goluri. Meciul o să fie fără doar și poate infernal, Norvegia o să atace cu toate liniile, mai ales că în acest moment are zero puncte acumulate, pentru fazele finale de la Euro. Noi trebuie să jucăm inteligent, să practicăm un joc ceva mai agresiv pe apărare și să încercăm să avem un joc perfect pe contraatac, iar dacă vom reuși să surprindem în prima repriză adversarul, cum am făcut și la primele două partide, atunci avem o șansă destul de bună la victorie.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii