Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Rusia – Turcia Amical 05.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Rusia – Turcia Amical 05.06.2018. Am analizat pentru astăzi, partida dintre două echipe ce trec prin momente destul de grele, din punct de vedere fotbalistic.Ponturi pariuri Rusia – Turcia Amical 05.06.2018

Rusia dacă nu era gazda mondialului și automat calificată la acest turneu final, noi credem că nu avea vreo șansă de a trece de vreo grupă de calificare, indiferent cum s-ar fi numit adversarele ei. Jocul Rusiei este unul extrem de slab, jucătorii sunt de un nivel foarte scăzut, iar antrenorul pare depășit complet de situație. Rusia a re în ultimele zece jocuri disputate, șase înfrângeri, două egaluri și două victorii. La Cupa Confederațiilor a ieșit din competiție încă din faza grupelor și mare atenție turneul s-a disputat pe terenul lor.

Pariază gratuit pontul nostru: ambele marchează  @ 1,95


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Rusia a reușit o victorie cu 2-0 în fața jucătorilor din Noua Zeelandă, o țară ce este recunoscută pentru rugby-ul ei, nu pentru fotbalul jucat. O altă victorie a fost obținută într-un meci amical disputat în fața Coreei de Sud. Noi credem că Rusia o să intre în istoria Cupei Mondiale, fiind țara gazdă cu cel mai slab parcurs la o astfel de competiție. De partea cealaltă și Mircea Lucescu are mari probleme cu Turcia. Turcii au un talent de a se faulta singuri, exact ca și noi.

Ponturi pariuri Rusia – Turcia Amical 05.06.2018

Abia ce reușise Lucescu să le imprime un anume tip de joc și la ultimul amical disputat, căpitanul echipei naționale a amenințat un fan cu moartea, fiind și eliminat pentru acest lucru. În 2018 Turcia este neânvinsă și pare că lucrurile merg bine din punct de vedere fotbalistic, problema Turciei este că a primit gol în trei din cele patru adversare întâlnite: Tunisia, Iran și Muntenegru. Dacă Lucescu o să fie ajutat probabil că lucrurile vor evolua cu naționala semilunei, dar dacă problemele extra fotbal vor continua, atunci se vor zbate în continuare în mediocritate.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii