Urmareste-ne

Archive

S-au schimbat cotele la un meci din Liga 1

Sursa foto: www.valras.ro

Desi mai sunt foarte putine meciuri din play-out in Liga 1, pariorii continua sa joace sume frumoase pe aceste partide, iar acest lucru se vede din modificarile de cote. Cel mai bun exemplu este duelul Petrolul – Chiajna.

# Petrolul este retrogradata matematic, desi mai sunt doua etape de disputat, fiind la sapte puncte in spatele Voluntariului, care ocupa locul de baraj.

# Chiajna are sase puncte peste Voluntari, iar sansele sa mai retrogradare sunt minime, iar un punct in acest meci i-ar asigura matematic sederea in Liga 1 si sezonul viitor.

# Initial, cotele erau mai echilibrate, insa s-au plasat foarte multe pariuri pe oaspeti. Astfel, Petrolul a ajuns la cota 4,50 de la 3,25, in timp ce Chiajna are 1,75 de la 2,10. Egalul a suferit si el modificari, de la 3,00 la 3,30.

PETROLUL – CHIAJNA
Cote initiale: 3,25 3,00 2,10
Cote actuale: 4,50 3,30 1,75

Sursa foto: valras.ro


DE CE NETBET ESTE NUMARUL 1 IN ROMANIA?

NetBet, prima casa de pariuri licentiata in Romania (D 927/24.06.2015), iti ofera cel mai mare pachet de bun venit de pe piata jocurilor de noroc. Ai bonusuri pentru primele cinci depuneri, pana la 1500 RON! Depunerea si retragerea banilor este ultima problema la care trebuie sa te gandesti. Le poti face prin card credit/debit, skrill, NETELLER, paysafe card, e-card, transfer bancar offline si online.

inregistrare buton

betmag.ro iti mulțumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate