Urmareste-ne

Archive

Simona Halep – Kristina Mladenovic LIVE STREAM FED Cup Dolce Sport. Vezi meciul!

Simona Halep - Kristina Mladenovic LIVE STREAM FED Cup Dolce Sport

Duelul Simona Halep – Kristina Mladenovic este LIVE STREAM la FED Cup pe Dolce Sport. Meciul poate fi urmărit cu transmisiune online HD pe telefonul mobil foarte simplu. 

Vă prezentăm cei trei pași simpli pe care trebuie să-i parcurgeți ca să vedeți LIVE VIDEO meciul Simonei Halep.

Simona Halep – Kristina Mladenovic LIVE STREAM FED Cup Dolce Sport

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi toate meciurile României de la FED Cup. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

Simona Halep – Kristina Mladenovic va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, de la ora 15:00 pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Simona Halep – Kristina Mladenovic live video Cupa FED

Simona Halep este o jucătoare ce nu mai are nevoie de vreo prezentare, Halep a fost numărul 1 mondial, acum se află pe 2 și are perspective bune de a se întoarce pe primul loc. Urmează sezonul de zgură, acolo unde Halep se simte excelent și poate aduna foarte multe puncte din turneele la care participă. Însă Simona are un singur deziderat în acest an, trofeul Fed Cup cu România. Simona a anunțat de foarte multe ori că își dorește un trofeu cu naționala și este dispusă la multe sacrificii pentru a putea câștiga această competiție. Simona are de partea sa o generație extrem de bună, Begu, Buzărnescu și Niculescu.

Fetele se simt foarte bine împreună, formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului și sunt dispuse la sacrificii mari pentru acest deziderat. Dacă pentru Halep este o competiție care trebuie câștigată, pentru celelalte trei fete, Fed Cup reprezintă maximul din cariera lor. Simona are deja Grand Slam câștigat și poate să câștige multe altele, talentul fiind de partea ei, dar toate celelalte fete din echipa națională nu au capacitatea și forța de a câștiga un astfel de trofeu. Și așa se pot bucura de unul extrem de important cu echipa națională. Toată lumea mizează pe două victorii din partea lui Halep și poate să ciupim una din meciurile lui Buzărnescu, însă o să îi fie greu și Simonei.

Simona Halep - Kristina Mladenovic live video Cupa FED

Simona Halep – Kristina Mladenovic live video Cupa FED

Meciuri online Simona Halep – Kristina Mladenovic

Zgura ce se află în sala în care se joacă acest turneu, este una complet diferită față de cea care se află la turneele din aer liber. Simona a anunțat că s-a adaptat și la acestă suprafață și așteaptă cu nerăbdare primul meci. Mladenovic are un avantaj moral în fața Simonei, o conduce cu 3-2 la meciurile directe, dar trei dintre acestea s-au disputat în 2015, perioadă în care Halep își începea ascensiunea. Simona a câștigat singurul duel direct de pe zgură, cel de la Madrid din 2017. Publicul francez o să pună o presiune imensă pe Halep, fanii știind și ei de capacitatea jucătoarei noastre de a juca pe zgură.

În aceste zile de când este în Franța, Halep ne-a lăsat impresia că este liderul de care România are nevoie pentru a triumfa. Dacă Simona o să intre concentrată de la prima minge jucată, atunci Mladenovic nu o să facă față presiunii meciului. Fetele noastre au avantajul de a juca pe teren străin și astfel te concentrezi mult mai bine când suporterii adverși vor să te doboare. Probleme pot apărea dacă Simona nu o să reușească să treacă repede peste momentele în care o să greșească câteva mingii la rând, Halep având chestia aceasta de a se enerva foarte ușor și de a pierde meciurile complet inexplicabil. Însă acesta este un duel de Fed Cup, adică un duel de echipă și trebuie să să concentreze total diferit față de turneele unde participă pe cant propriu.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii