Urmareste-ne

Archive

Săptămâna cotelor bune. Alegem împreună pontul zilei de luni

Sursă foto: digisport.ro

betmag.ro te invită să alegi pontul zilei de luni dintr-o serie de meciuri din fotbal și baschet. Este prima zi a unei săptămâni agitate la casele de pariuri, plină de evenimente sportive de calitate.

# Rămase fără vreo șansă la titlu din cauza parcursului catastrofal din play-off, Viitorul și Dinamo pot evolua lipsite de presiune în meciul direct din această seară, motiv pentru pariori să mizeze cu încredere pe goluri. 

# Levante are doar varianta victoriei în partida cu Gijon, echipă aflată de asemenea pe loc retrogradabil. În tur, gazdele de astăzi s-au impus cu un scor categoric: 3-0.

# Sporting a rămas din nou la cinci puncte în urma liderului Benfica, însă ecartul poate fi diminuat la numai două puncte în cazul unei victorii pe terenul lui Belenenses, formație lipsită de griji pe acest final de sezon. 

# La noapte, cele două partide din campionatul Argentinei ar trebui să vină cu goluri, Lanus, Quilmes și Union Santa Fe fiind echipe care înscriu des. Cotele oferite de bookmakeri sunt excelente, îndeosebi la meciul celor de la Quilmes, unde varianta GG este creditată cu 2.00. 

Sursă foto: digisport.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate