Urmareste-ne

Archive

Săptămână magică pentru cei care au pariat cu BETMAG.RO: Două bilete câștigătoare, 3800 de lei încasați! Ne pregătim de weekend!

Cu două goluri marcate destul de târziu Olanda și a sigurat locul la Mondial și totdată un câștig de 1600 de lei pe biletul nostru
Cu două goluri marcate destul de târziu, Olanda și a sigurat locul la Mondial și totodată un câștig de 1600 de lei pe biletul nostru

Meciurile internaționale au scos la iveală încă o dată talentul specialiștilor BETMAG. Într-o săptămână cu evenimente destul de greu de combinat, fie din cauza favoriților cu cote foarte mici, fie din cauza unor rezultate imprevizibile, BETMAG.RO a reușit să încaseze un profit frumușel din două bilete spectaculoase.

Pe lângă acestea, am mai avut patru (4!) bilete pierdute în mod neverosimil la un singur gol/meci!

Facem mai jos o scurtă recapitulare, în ordine cronologică inversă și începem cu ultimul pariu, plasat azi noapte, pe zona America de Sud – CONCACAF.

Am pierdut pe Columbia – Paraguay, pronostic 1x+2. S-a terminat 0-0, un rezultat surprinzător, ținând cont de numele grele din lotul Columbiei, precum Davinson Sanchez, Cuardado, James Rodrigues, Zapata sau Muriel.

Columbia ne-a privat de un câștig de 1500 de lei !

Columbia ne-a privat de un câștig de 1500 de lei !

Olanda, demon în weekend!

În weekend am avut alte două zile de coșmar. Am alcătuit un bilet de seară, sâmbătă, cu cote moderate și am pierdut incredibil, pe Olanda 2 și interval de 2-5 goluri în Muntenegru. Olanda a condus cu 2-0 și s-a văzut egalată în ultimele minute la Podgorica!

Bilet pierdut pe Olanda (bate și dă doua)

Bilet pierdut pe Olanda (bate și interval goluri 2-5). După ce a condus cu 2-0, portocala mecanica a fost egalata in ultimele 8 minute!

Penalty-ul ratat de Jorginho ne-a scos din buzunar 2000 de lei!

Biletul de care ne-a părut cel mai rău, cu o valoare a câștigului de peste 2000 de lei, s-a derulat pe două zile, vineri și sâmbătă. Am prins două cote superbe, de peste 2, la Andorra – Polonia și Moldova – Scoția, am tremurat puțin la Anglia – Albania, cu 5-0 în pauză și 1 și 2-6 goluri pe bilet și am pierdut pe Italia – Elveția, 1-1, cu penalty ratat de gazde în minutul 86!

Rămâneam în două meciuri, care au mers ceas! SUA a bătut pe Mexic, iar Franța a marcat în ambele reprize, într-un 8-0 de poveste.

Penalty-ul ratat de Jorginho ne-a scos din buzunar un câștig de 2000 de lei!

Penalty-ul ratat de Jorginho ne-a scos din buzunar un câștig de 2000 de lei!

Cum să pierzi pe cota cea mai mică de pe bilet?

Am mizat ca de obicei foarte mult pe meciurile din zona africană, pentru că, în general, cotele la goluri sunt foarte bune. Am avut un bilet spectaculos vineri, doar pe meciurile de pe continentul negru, cu câteva cote senzaționale bifate pe bilet. Un GG la Togo – Senegal pentru 2,45 cotă, și o victorie a DR Congo în Tanzania, la 2,10 cotă, pe care n-au mirosit-o mulți… Am pierdut incredibil, pe cota cea mai mică de pe bilet, 1,28 pentru 2 solist la Etiopia – Ghana, 1-1,  după ce oaspeții au condusă aproape tot meciul!

Etiopia - Ghana 2, cu cota cea mai mică de pe bilet, 1,28, ne-a privat de un câștig superb

Etiopia – Ghana 2, cu cota cea mai mică de pe bilet, 1,28, ne-a privat de un câștig superb

Olanda, înger aseară!

Lăsăm la o parte biletele ratate și ne mândrim și cu două reușite frumoase.

Tot vinerea trecută, am avut un bilet numai pe meciurile de la under 21, care ne-a adus un profit frumos de 2200 de lei. Pentru că, una din regulile nescrise ale pariurilor spune că soarta nu poate fi potrivnică la nesfârșit, așa cum am pierdut la un gol, pe final de meci, așa am reușit să încasăm cu un gol marcat în minutul 90 de …Olanda (tineret), după ce echipa mare ne stricase frumusețe de bilet în Muntenegru. 🙂

Tineretul Olandei ne-a dat emoții, dar până la urmă golul izbăvitor a venit în prelungiri!

Tineretul Olandei ne-a dat emoții, dar până la urmă golul izbăvitor a venit în prelungiri!

Aseară, aceeași Olanda, dar de această dată, prima selecționată, ne-a dat din nou emoții. Biletul era aproape închis încă din minutul 75, dar în disputa de la Rotterdam scorul era 0-0. Misiunea părea imposibilă pentru că aveam nevoie de două goluri marcate de gazde. Prima reușită, din minutul 84 ne-a dat speranțe, iar golul izbăvitor al lui Depay din minutul 90+1 ne-a înverzit biletul!

Închidem așadar săptămâna cu un profit de aproximativ 3800 de lei și ne pregătim de noi lovituri frumoase în weekend. Rămâneți pe pagina www.betmag.ro, pe pagina noastra de facebook, Betmag – pariuri pentru fanatici,  sau pe [email protected], acolo unde postăm și jucăm toate biletele marca BETMAG.RO, cea mai tare echipă de specialiști în pariuri a momentului!

Pariază cu noi la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare