Urmareste-ne

Archive

Scad cotele în Europa League. Cele două meciuri pe care trebuie să le eviți

Sursă foto: schalke04.de

Europa League rămâne pentru pariorii din întreaga lume competiția în care se înregistrează cele mai multe surprize, mulții dintre ei evitând-o tocmai din acest punct de vedere. betmag.ro a selectat pentru tine două partide ale căror oscilații de cote, cel mai probabil, te vor determina să le eviți.

În doar câteva zile, cota pentru o eventuală victorie a cehilor de la Sparta Praga pe terenul lui Schalke a scăzut miraculos de la 9.50 la 5.75, în timp ce cota nemților a urcat cu 0,30 unități. Se înfruntă primele două clasate din grupa K, Schalke având șase puncte strânse, iar Sparta cu două mai puțin.

Într-un alt meci din Europa League s-au inversat favoritele la victorie. Dacă inițial AZ Alkmaar pornea drept favorită în fața lui Augsburg, acum nemții sunt cotați cu prima șansă să câștige, cota lor ajungând de la 2.70 la 2.50. AZ și Augsburg fac parte din grupa L, alături de Partizan și Bilbao. Gazdele au trei puncte după două etape, în vreme ce oaspeții n-au adunat niciun punct.

SCHALKE – SPARTA PRAGA
Cote inițiale: 1.40 – 4.00 – 9.50
Cote actuale: 1.703.805.75

AZ ALKMAAR – AUGSBURG
Cote inițiale: 2.55 – 3.30 – 2.70
Cote actuale: 2.903.602.50

„Cote în scădere” este o rubrică pe care utilizatorii o au la dispoziție zilnic pe betmag.ro, redactorii site-ului semnalând partidele ale căror cote au suferit modificări semnificative în timpul săptămânii. Atunci când cota unei echipe scade înseamnă că s-au efectuat  numeroase pariuri pe varianta în cauză.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate