Urmareste-ne

Archive

Scad cotele la Katowice. Meciul de tenis intrat în atenția bookmakerilor

Sursa foto: eurosport.onet.pl

Turneul de tenis de la Katowice este plin de surprize până în acest moment, două dintre favorite fiind deja eliminate. În aceste condiții, jucătoare din afara Top 50 mondial pot spera la o prezență cât mai îndelungată în Polonia. 

# Stefanie Voegele a produs una dintre cele mai mari surprize din primul tur, trecând în două seturi, scor 6-4, 6-0, de favorita numărul 6 a turneului, Lesia Tsurenko. 

# Susținută de public, poloneza Magda Linette a eliminat în runda inaugurală o altă jucătoare din Ucraina, pe Anastasiya Shoshyna, beneficiară a unui wild-card. 

# Dacă inițial bookmakerii o cotau drept favorită pe Linette, în dimineața partidei situația s-a inversat, elvețianca fiind creditată acum cu prima șansă. Confruntarea care va lua startul în jurul orei 19:00 este prima dintre cele două jucătoare. 

# Învingătoarea acestei partide va avea un culoar bun spre semifinale, urmând a se duela în sferturile de finală cu franțuzoaica Parmentier sau britanica Broady. Linette vine după un turneu solid la Miami, unde a fost oprită de Azarenka, cea care și-a adjudecat în final trofeul. 

VOEGELE – LINETTE
Cote inițiale: 2.00 – 1.72
Cote actuale: 1.72 – 2.00

Sursa foto: eurosport.onet.pl

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate