Urmareste-ne

Archive

Scădere importantă de cote la derby-ul etapei din Premier League

Sursa foto: www.sportskeeda.com

Premier League programează marți unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sfârșitului de an. Revelația și totodată liderul campionatului, Leicester, evoluează pe teren propriu cu principala favorită la titlu, Manchester City.

Pariorii așteaptă mai degrabă un succes al oaspeților, mizând pe faptul că moralul jucătorilor lui Leicester a fost serios zdruncinat de eșecul suferit sâmbătă cu Liverpool, primul din ultimele două luni.

În comparație, City a avut parte de un weekend perfect, câștigând cu 4-1 împotriva lui Sunderland, iar toate contracandidatele la titlu făcând pași greșiți.

Mai mult, Man City nu a pierdut niciodată pe terenul celor de la Leicester în ultimii 15 ani, deși, ce-i drept, situația actuală este cu totul diferită față de precedentele confruntări dintre cele două.

LEICESTER – MAN CITY
Cote inițiale: 3.50 – 3.60 – 2.05
Cote actuale: 4.20 – 3.80 – 1.91

Sursa foto: www.sportskeeda.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate