Urmareste-ne

Archive

Schimbări de cote în handbal. Se pariază intens pe o favorită

Sursa foto: www.ehftv.com

Au apărut schimbări de cote în handbal, la prima semifinală de la Campionatul Mondial din Danemarca, unde naţionala României este şi ea în penultimul act.

Modificările sunt însă la prima semifinală, cea disputată între Olanda şi Polonia. Ambele au ajuns surprinzător aici, după ce au eliminat două favorite, Franţa, respectiv Rusia.

Olandezele au avut parte de un culoar foarte uşor, însă au făcut şi meciuri spectaculoase, terminate cu victorii clare. Astfel, foarte multe lume a decis să parieze pe naţionala lalelelor în penultimul act cu Polonia.

Iniţial, olandezele erau cotate cu 1,40, în timp ce polonezele aveau pentru victorie cota 4,40. În urma pariurilor plasate, bookmakerii au fost nevoiţi să modifice cotele, astfel că o victorie a „Portocalei mecanice” este cotată în dimineaţa partidei cu 1,25, în timp ce adversarele au 5,50 pentru o victorie.

Olanda – Polonia
Cote iniţiale: 1,40 – 10,00 – 4,40
Cote actuale: 1,25 – 11,00 – 5,50

Sursa foto: www.ehftv.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate