Urmareste-ne

Archive

Schimbări de cote la Arsenal – City. Ce se pariază

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

În dimineaţa partidei, au apărut câteva schimbări de cote la duelul Arsenal – City. Deşi iniţial tunarii aveau o cotă mică, cu câteva ore înaintea partidei cotaţiile sunt foarte echilibrate, aproape de egalitate.

În timp ce Leicester merge perfect şi pare de neoprit în Premier League, Arsenal şi Manchester City au rămas singurele care pot emite pretenţii să ajungă echipă lui Vardy. În această rundă cele două formaţii au meci direct, iar una dintre ele va pierde contactul cu trupa lui Ranieri.

Iniţial, bookmakerii erau de părere că Arsenal este mare favorită, cota pentru 1 solist fiind 2,15. Manchester City nu era cotată cu prea multe şanse, fiind cotată cu 3,40, la fel ca şi egalul.

Cu toate acestea, în dimineaţa meciului au apărut o serie de modificări importante, în special la cotele pentru victorii. Astfel, Arsenal a ajuns la 2,40, în timp ce Manchester City are 3,10! Mai mult, şi cota egalului s-a schimbat, la 3,50.

Arsenal – Manchester City
Cote iniţiale: 2,15 – 3,40 – 3,40
Cote actuale: 2,40 – 3,50 – 3,10

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate