Urmareste-ne

Archive

Se anunță spectacol în La Liga! Pontul zilei de miercuri în opinia pariorilor

Sursă foto: apolene.com

Pariorii au parte în ultimele zile ale anului 2015 de o etapă intermediară în La Liga. Barcelona, Real Madrid sau Atletico sunt câteva dintre echipele importante care vor evolua miercuri.

Desigur, Barca și Real au cote ridicole la victorie, ambele urmând a juca în fața propriilor suporteri cu Betis, respectiv Sociedad, formații pe care le-au învins deseori la scor.

Un meci interesant se anunță cel dintre Celta Vigo și Bilbao, două echipe spectaculoase, care înscriu multe goluri. Espanyol și Gâlcă merg la Sevilla, bookmakerii anticipând o victorie facilă a gazdelor.

Tot miercuri se dispută și ultimul meci al anului din Premier League, Liverpool deplasându-se la Sunderland, echipa cu cea mai vulnerabilă apărare din prima ligă engleză de fotbal, cu 37 de goluri încasate în 18 etape.

Sursă foto: apolene.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate