Urmareste-ne

Archive

Se închid conturile în Ligile Europene! Retragem și noi 1600 de lei din goluri și echipe care trag la calificare!

Monaco merge cu prima echipă la Graz și vizează toate cele trei puncte

După două zile de Champions League destul de seci, azi se trage cortina și în celelalte două competiții europene. Sunt meciuri multe, unele cu miză, altele de palmares și de îngroșat conturile echipelor victorioase, cu banii primiți de la UEFA.

Sperăm să ne îngroșăm și noi conturile, iar specialiștii BETMAG au făcut o selecție de 8 jocuri, numai bune de pariat.

Am balansat biletul cu 3 meciuri de la 19.45 și cu 5 dispute de la ora 22.00.

Monaco ne oferă cea mai mare cotă în disputa din Austria!

La Belgrad, Partizan depinde numai de ea pentru a obține cel puțin calificarea în play-off-ul EL. Sârbii au nevoie de victorie, pentru a fi siguri de locul 2 și pot spera chiar la prima poziție, dacă Gent se încurcă rău acasă cu imprevizibila Flora Tallin,

Meci de interes doar pentru oaspeți la Istanbul. Fener nu mai are șanse la locul 2, loc pe care adversarii de azi în au asigurat. Nemții au nevoie de minim un punct pentru a fi aproape siguri că vor încheia pe primul loc și probabil că nu vor pierde în Turcia.

În Austria, cu restricții dure anti-Covid și cu porțile stadionului închise, Sturm Graz n-are nicio motivație în fața lui Monaco. Dacă bat, francezii nu mai trebuie să stea la mâna niciunui rezultat, iar valoric sunt la ora actuală mult peste adversar. Mizăm pe victoria trupei lui Niko Kovac , la o cotă foarte bună, 1,90 la Super Extra.

Extra- recomandarea BETMAG.RO

De la ora 22.00  vă recomandăm un alt solist de cotă bună, pe care noi nu l-am mai adăugat în biletul nostru. Ludogoreț are un punct și niciun chef de cupe europene, iar Mijdtylland e în situația lui Monaco. Victorie și trei puncte, care îi asigură minim locul 2 și speranța că, dacă Braga nu va pierde cu Steaua Roșie, poate ținti chiar la prima poziție!

Belgia, Olanda, Danemarca, prietenele noastre la 3+

Va fi meci de care pe care și în Belgia. Genk are un plus și în clasament și în joc față de Rapid Viena, dar austriecii sunt periculoși pe contraatac. Mizăm pe un 3+, la fel ca și la duelul din Danemarca dintre Copenhaga și Slovan. Danezii sunt deja calificați, iar slovacii sunt nevoiți să joace la victorie pentru a spera într-o minune în duelul pentru locul 2 cu PAOK.

Cu ierarhia finală deja stabilită, Celtic (locul 3) și Betis (locul 2) vor juca doar pentru spectacol la Glasgow, la fel cum și Feyenoord, calificată de pe primul loc, vrea să încheie grupa în stil de mare echipă cu Maccabi Haifa.

Închidem biletul cu meciul din Olanda, acolo unde Vitesse vrea să tranșeze rapid soarta calificării și să marcheze minim un gol pe repriză în fața modestei Mura.

Din 8 meciuri am făcut o cotă de 36 pe care am plasat-o deja cu 40 de lei. Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre, pentru a-ți crea propriul bilet!

Pariază COTA DE EUROPA la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare