Urmareste-ne

Archive

Se joacă pentru semifinale în cupele europene. Cine sunt favoritele

Sursa foto: fta.education

Casele de pariuri și-au ales favoritele pentru semifinale în Liga Campionilor și Europa League, fiecare dintre cele opt dueluri programate în sferturile de finală ale celor două competiții având câte o echipă cotată mult mai bine față de adversara sa directă. 

# Casele de pariuri anticipează că Bayern – Benfica va fi cel mai dezechilibrat sfert de finală din Liga Campionilor, bavarezii având o cotă de numai 1.10 să meargă mai departe. Aproape identice sunt cotele și înaintea „dublei” dintre Wolfsburg și Real, în care madrilenii sunt favoriți cerți.

# Lucrurile sunt ceva mai echilibrate în Barcelona – Atletico Madrid. Deși catalanii sunt favoriți la calificare, bookmakerii nu uită că echipa lui Simeone i-a pus mai mereu în dificultate datorită stilului de joc ultradefensiv în unele momente. În fine, confruntarea dintre PSG și Man City aduce cele mai multe semne de întrebare pentru specialiști. 

ucl

# Jurgen Klopp revine la Dortmund, de această dată din postura de adversar. Chiar dacă îi cunoaște pe jucătorii Borussiei în cel mai mic detaliu, casele de pariuri anticipează o calificare a nemților, Liverpool aflându-se în fața unui sezon dezamăgitor. 

# Villarreal, Șahtior și Sevilla sunt celelalte trei echipe cotate drept favorite să ajungă în careul de ași al Europa League, cea mai grea misiune anunțându-se pentru andaluzi, care vor da peste o altă echipă din La Liga, Athletic Bilbao. 

uel

Sursa foto: fta.education

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate