Urmareste-ne

Archive

Se pariază masiv pe victoria lui Dinamo. Toate agențiile online scad cotele!

Sursă foto: digisport.ro

Luând în calcul cele șase puncte pe care CFR Cluj le poate primi înapoi în scurt timp de la TAS, Dinamo este în momentul de față în afara play-off-ului. Jucătorii lui Mircea Rednic sunt nevoiți să câștige meciul de acasă cu Viitorul pentru a nu compromite un sezon care începuse peste așteptări.

Pe lângă CFR, pe dinamoviști îi pândește și „pericolul” CSU Craiova, echipă aflată la numai două puncte în spatele lor, după victoria cu 3-0 din meciul direct.

Pariorii speculează această situație, în ultimele ore înregistrându-se un număr semnificativ de pariuri efectuate pe victoria gazdelor. Toate agențiile online s-au văzut nevoite să scadă cota lui Dinamo de la 2.40 la 2.00 și să o crească pe cea a oaspeților până la 3.50. În tur a fost egal, scor 1-1, într-o partidă în care arbitrul le-a refuzat două penalty-uri clare celor de la Viitorul.

În sezonul 2013/2014, Viitorul a reușit să evite retrogradarea în urma câtorva rezultate neașteptate, printre care victorii cu 5-2 în Ghencea și 2-1 în Ștefan cel Mare. De altfel, Dinamo a pierdut precedentele trei meciuri de acasă împotriva constănțenilor. Ambele echipe au obținut calificarea la mijlocul săptămânii în sferturile de finală ale Cupei României, Dinamo trecând de Pandurii, iar Viitorul de Botoșani.

DINAMO – VIITORUL
Cote inițiale: 2.40 – 3.00 – 2.75
Cote actuale: 2.00 – 3.40 – 3.50

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: digisport.ro

Agenții autorizate