Urmareste-ne

Archive

Se răzbună Real pe Șahtior după El Clasico? Cota 2,15 din Ligă

Sursa foto: www.aljazeera.com

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii este Șahtar – Real Madrid, unde trupa lui Mircea Lucescu speră să scoată măcar un punct cu liderul grupei.

Galacticii vin cu moralul la pământ, după un meci în care au fost umiliți de FC Barcelona, pe teren propriu, scor 0-4! Mai mult, se pare că vestiarul stă pe un butoi de pulbere, după ce au apărut tot mai multe speculații legate de plecarea lui Benitez sau chiar a lui Ronaldo.

Cu toate acestea, șansele ca Șahtiorul lui Mircea Lucescu să scoată un punct sunt destul de mici, mai ales că acest duel este ocazia perfectă pentru Real să demonstreze că a fost o întâmplare scorul din El Clasico. Mai mult, în tur s-a văzut diferența clară de valoare, când spaniolii s-au impus la scor, 4-0.

Mizăm pe o victorie a Realului, cotată foarte bine, cu 1,90, însă mărim cota alăturând și un meci cu minimum două goluri.

Pont: 2 & 2+ @ 2,15 la Mozzart

Real câștigă și în meci se marchează minimum două goluri

Sursa foto: www.aljazeera.com

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Agenții autorizate