Urmareste-ne

Archive

Se reia La Liga. Program şi cote pentru etapa a 28-a + super pariuri pentru lupta la titlu

Se reia La Liga din 11 iunie. Program şi cote pentru etapa a 28-a + super pariuri pentru lupta la titlu. Prima ligă din Spania revine cu meciuri extrem de atractive pentru toţi iubitorii fotbalului şi pentru toţi pariorii. Două dintre acestea se anunţă extrem de spectaculoase.

Se reia La Liga din 11 iunie. Program şi cote pentru etapa a 28-a

Etapa cu numărul 28 din La Liga revine în forţă şi avem deja două super dueluri. Joi, de la ora 23:00, derby-ul Sevillei deschide noua rundă, iar duminică avem partida de foc dintre Athletic Bilbao şi Atletico Madrid. Ultima partidă s-a disputat în 10 martie, când Real Sociedad s-a impus în faţă lui Eibar, scor 2-1. Partida s-a disputat fără spectatori.

Aşa cum vă spuneam mai sus, etapa cu numărul 28 începe joi, 11 iunie, şi se termină duminireal madridcă, 14 iunie. Programul pe zile şi ore şi cote pentru toate meciurile:

Program şi cote pentru etapa a 28-a

Program şi cote pentru etapa a 28-a

Super pariuri pentru lupta la titlu

  • Lupta la titlu va fi mai mai încinsă ca niciodată datorită acestei pauze forţate. Barcelona şi Real Madrid sunt marile favorite. Diferenaţa dintre cele două rivale este de doar două puncte în favoarea catalanilor şi orice rezultat negativ al acestora poate însemna un avantaj pentru madrileni. Echipa lui Leo Messi are 1,60, în timp ce echipa lui Sergio Ramos are 2,25.
  • Sevilla este echipa care poate profita de acest „război” şi, aşa cum ziceam, de perioada lungă în care nu s-au mai disputat meciuri. Andaluzii nu au niciun fel de presiune, nu sunt jucători-mofturoşi, pot să producă surpriza oricând, aşa cum ne-au obişnuit. Cota bombă este de 250,00. Totuşi, diferenţa de valoarea ar trebui să îşi spuă cuvântul şi Sevilla să nu reuşească să se apropie periculos de primele două poziţii.
  • Următoarele trei echipe, Real Sociedad, Getafe şi Atletico Madrid, au aceeaşi cotă pentru a câştiga titlul de campioană, bookmakerii le oferă 250.00.
Lupta la titlu în La Liga. Cote şi pariuri

Lupta la titlu în La Liga. Cote şi pariuri

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate