Urmareste-ne

Biletul zilei

Seara e lungă și profitabilă! Vezi un bilet din NBA care poate aduce 3121 lei!

Sporturile americane sunt la putere în această perioadă în care tot mai multe meciuri din Premier League sunt amânate din cauza COVID.

Favorite multe pe teren propriu

Deschidem biletul cu partida dintre Detroit Pistons și New York Knicks, unde ne așteptăm să vedem o victorie destul de ușoară a grupării din New York. Cota pentru acest pronostic este 1.36.

Tot o favorită este și Indiana Pacers în duelul pe care îl dispută cu Charlotte Hornets, unde gazdele sunt cotate cu 1.68 pentru a se impune în această partidă.

Boston Celtics – LA Clippers nu lipsește de pe bilet, cota pentru victoria celticilor fiind 1.44.

2.65 e cea mai mare cotă de pe bilet

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre San Antonio Spurs și Miami Heat, unde ne așteptăm ca gazdele să se impună la minimum 10 puncte diferență, cota pentru acest pronostic curajos fiind 2.65.

Închidem biletul cu jocul dintre Sacramento Kings și Dallas Mavericks, cota pentru 2 solist fiind 1.79.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare