Urmareste-ne

Archive

Seară spectaculoasă în Euroliga de baschet. Vezi un pont de cota 2.00!

Sursă foto: travelsportexperience.com

Duelul dintre Laboral Kutxa și Barcelona deschide etapa cu numărul 12 din Euroliga de baschet, faza TOP 16, casele de pariuri anticipând un meci spectaculos. Cele două echipe ocupă locurile doi și trei în grupa F, gazdele putându-și asigura prezența în sferturile de finală în cazul unui succes.

# Echipa antrenată de Velimir Perasovic are un record de 7-4, beneficiind de al doilea cel mai bun atac din grupă (după ȚSKA Moscova), dar și de a doua cea mai sigură defensivă (după Olympiakos).

# Laboral Kutxa nu a pierdut niciodată două meciuri la rând în propria arenă pe parcursul acestui sezon, singurele echipe care au reușit să o învingă fiind Tenerife, Olympiakos, Real Madrid și Unicaja.

# Bascii au un important avantaj psihologic în duelurile cu Barcelona, pe care au învins-o de fiecare dată în precedentele trei confruntări directe. Ultima victorie a venit în luna ianuarie a acestui an, tot în Euroligă.

# Barcelona este vulnerabilă în deplasare, suferind nu mai puțin de șapte înfrângeri pe teren străin în acest sezon al Euroligii. De altfel, catalanii au pierdut șase din precedentele șapte deplasări făcute în Euroligă.

Laboral Kutxa – Barcelona 1 @ 2.00 la Unibet

Sursă foto: travelsportexperience.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate