Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Serbia – Chile Amical 04.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Serbia – Chile Amical 04.06.2018. Chile se luptă cu toată Europa de Est, acum o înfruntă pe Serbia. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirea de mondial.Ponturi pariuri Serbia – Chile Amical 04.06.2018

Naționala Serbiei și-a câștigat grupa de calificare de mondial, acumulând 21 de puncte după zece etape disputate și având un golaveraj total de 20-10. Grupa a fost destul de echilibrată, din ea făcând parte: Irlanda, Țara Galilor, Austria, Georgia și Moldova. Pe lângă jocurile de pe teren propriu, diferența din acestă grupă a fost făcută de partidele disputate de Serbia pe teren străin. Serbia a reușit trei victorii și un rezultat de egalitate în cinci meciuri disputate, iar cele zece puncte obținute au contat în clasamentul final.

Pariază gratuit pontul nostru: victorie Serbia  @ 2.10


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


După aceste preliminarii, Serbia a disputat o serie de patru amicale cu echipe să le spunem exotice pentru noi. În primul meci amical au trecut de China cu scorul de 2-0. În al doilea amical au întâlnit naționala Coreei de Sud, iar în acest joc scorul a fost de 1-1. Serbia s-a întors în Europa și a jucat la Torino cu naționala Marocului, în acest joc Serbia a fost dominată clar de adversara ei și a pierdut cu scorul de 1-2. În ultimul meci amical, Serbia a jucat împotriva Nigeriei la Londra. Serbia s-a impus cu scorul de 2-0 după un joc foarte bun, în care și-a subordonat adversarul pe tot parcursul jocului.

Ponturi pariuri Serbia – Chile Amical 04.06.2018

Chile a pierdut cu România în ultimul amical scor 2-3, dar echipa din America de Sud a alcătuit o formație oarecum secundă, fără multe din vedetele echipei. Chile a mai jucat un meci amical cu Suedia, acesta fiind câștigat cu scorul de 2-1 și un joc amical cu Danemarca, terminat cu scorul de 0-0. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în 2012 iar atunci s-a impus Serbia cu scorul de 3-1.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii