Urmareste-ne

Archive

Serie A: Bologna – Verona (13 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Epilogul etapei a treia din campionatul Italian este meciul dintre Bologna şi Verona, cu fluier de start la 21:45. Oaspeţii sunt în căutarea primului punct.

Start opus

După două etape disputate, Bologna rămâne fără înfrângere, în timp ce Verona şi-a furat-o de fiecare dată până acum şi are un mare zero în dreptul punctelor.

Şi dacă victoriile aduc victorii, Bologna ar fi favorită în acest meci.

Ce trebuie să ştii despre Bologna – Verona

E meciul revenirilor după suspendări pentru ambele formaţii. Sinişa Mihajlovic îi are din nou la dispoziţie pe Soriano şi Schouten, care au fost eliminaţi în runda inaugurală pentru cumul de galbene. Ambii vor fi pe teren din primul minut. În schimb, Dijks rămâne în afara lotului, după ce s-a rupt pe finalul sezonului precedent.

La Verona, Eusebio di Francesco poate să-l arunce din nou în luptă pe Veloso, trimis la cabine cu două galbene în prima repriză a sezonului. Veteranul portughez îşi va relua poziţia în centrul terenului.

Ceccherini e out. S-a rupt în ultimul meci, cu Inter, şi nu a putut fi refăcut până la ora meciului.

Formaţii probabile în Bologna – Verona

  • Bologna (4-3-3): Skorupski – Silvestri, Soumaoro, Bonifazi, Hickey – Soriano, Schouten, Svanberg – Orsolini, Arnautovic, Vignato. Antrenor: Sinişa Mihajlovic.
  • Verona (3-4-2-1): Montipo – Dawidowicz, Gunter, Magnani – Ruegg, Tameze, Veloso, Lazovic – Caprari, Barak – Simeone. Antrenor: Eusebio di Francesco.

Pronosticuri la Bologna – Verona

Dacă ne uităm la rezultatele de până acum, Bologna e favorită. Dar are o cotă în jur de doi la victorie, aşa că nu va fi floare la ureche.

Verona a marcat şi cu Inter, şi cu Sassuolo, deci n-ar trebui să-i fie greu să o facă şi cu Bologna. Dacă-şi face treaba şi apărarea, poate scoate un punct.

Pronosticăm 1-1 scor final

Am oscilat între a propune 2-1 şi 1-1 la acest meci, dar am ales ultima variantă, pentru că Verona o dat semne că poate. Iar Bologna e prilejul perfect să scoată un punct. Oricum, „GG”-ul merită jucat, la fel şi „oaspeţii marchează”.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate